Kā katra zodiaka zīme sagrauj savu dzīvi. Ieradumi, kas sagrauj mūs pašus…


Auns (21.marts – 19.aprīlis)
Jūs graujat savu dzīvi ar noliegšanu un atļaujieties tajā apmaldīties.
Jūsu strupais un spītīgais raksturs liks jums sastapties ar lielām problēmām. Jūs dzīvojat negatīvā pasaulē, par kuras daļu cilvēki nevēlas būt.

Vērsis (20.aprīlis – 21.maijs)
Jūs graujat savu dzīvi, tajā nedzīvojot pilnīgi.
Jūs izjūtat nepieciešamību kontrolēt visus un katru savā dzīvē. Un, kad viss notiek ne tā, kā jūs plānojāt, jūs to pārliekat uz citiem. Pats sarežģītākais, kas jums būtu jāsaprot, ir tas, ka jūs nevarat kontrolēt cilvēkus, un situācijas ne vienmēr noritēs gludi. Iemācieties pieņemt visu, kas jau ir. Neplānotas situācijas dzīvē – tieši tas padara to aizraujošu.

Dvīņi (22.maijs – 21.jūnijs)
Jūs piekrītat palikt attiecībās, jo zināt, kas jums vajadzīgs. Jūs izbaudāt dzīvi, jo badāties no pārmaiņām. Jūs piekrītat savai karjerai, jo pieturaties pie kaut kā, kas jūs neiepriecina.
Tā kā esat neizlēmīgs pats savā dzīvē, jūs arī citus iegrūžat juceklī un šajā ceļā cīnāties ar patiešām labiem cilvēkiem.

Vēzis (22.jūnijs – 22.jūlijs)
Jūs graujat savu dzīvi, nostādot sevi augstāk par citiem.
Jūs esat ļoti emocionāli un ļoti viegli apjūkat par to, kā jūs attiecaties pret cilvēkiem. Reizēm, kad jūs domājat, ka esat satikuši īsto cilvēku, jūs nostādāt viņu augstāk par sevi un mīlat viņu nedaudz vairāk, nekā būtu nepieciešams.

Lauva (23.jūlijs – 22.augusts)
Jūs graujat savu dzīvi, aizverot sevi un slēpjot savas emocijas. Jūs graujat savu dzīves domu, bet ievainojamība ir vājuma pazīme.
Jūs ļoti labi izliecieties nejūtīgs un, ka jums ir vienalga. Atcerieties, ka emocijas neliek jums izskatīties vājam, noliedzot to, ka tās jums ir.

Jaunava (23.augusts – 22.septembris)
Jūs graujat savu dzīvi. Esot pārāk cietsirdīgam pret sevi.
Jums ir tieksme nostādīt citus augstāk par sevi. Lai gan tā ir pašaizliedzība, un cilvēki jūs apbrīno par jūsu labo sirdi, jūsu spēja mīlēt citus un mīlēt dziļi neatspoguļo attiecības, kuras jums ir pašam ar sevi. Jūs kritizējat sevi par to, kas jūs esat, un norādāt uz saviem trūkumiem. Jūsu ļaunākais ienaidnieks esat jūs pats.

Svari (23.septembris – 22.oktobris)
Jūs graujat savu dzīvi, no visas sirds cenšoties nomierināt citus, neprasot, ko vēlaties jūs pats.
Lai cik labs jūs būtu, lai kā jūs mīlētu citi, cilvēki jūs izmanto un mīdās pa jums. Jūs pieturat savas emocijas, mēģinot būt nesavtīgs, taču pēc tam tas viss pāriet un sanāk ļoti riebīgi un nelāgi. Reizēm jūs sagādājat sāpes cilvēkiem, kurus mīlat visvairāk, apspiežat savas emocijas un nevēlaties risināt savas problēmas.

Skorpions (23.oktobris – 22.novembris)
Jūs graujat savu dzīvi, domājot, ka neesat pelnījis mīlestību un jums labāk būt vienam.
Jūs esat slimīgi spītīgs un cilvēkiem nepiedodat viegli. Jūsu sirdi nav tik viegli iekarot, taču, kā tikko kāds to izdarīs, iegūs jūsu mīlestību un uzticību visam mūžam. Bet jūsu vislielākais trūkums – jūs esat nedaudz egoistisks, un sagādājat sāpes cilvēkiem, kas par jums rūpējas.

Strēlnieks (23.novembris – 21.decembris)
Jūs graujat savu dzīvi baidoties. Jūs tik ļoti baidāties, ka cietīsiet neveiksmi, ka neko nedariet un paliekat iesaldēts vienā un tajā pašā vietā.
Lai gan jums ir daudz brīnišķīgu ideju, jūs tajās reizēm apmaldāties. Liekas, ka jūs nekoncentrējaties vai arī daudz ko nedarāt. Sakoncentrējieties vienam uzdevumam un rīkojieties.

Mežāzis (22.decembris – 20.janvāris)
Jūs graujat savu dzīvi, domājot, ka konkurējat ar citiem, lai kaut kur tiktu. Jūs graujat savu dzīvi, izdarot spiedienu uz sevi, nevis baudot ceļojumu.
Jūs esat tas, kurš neticami smagi jūtas un reizēm ir pārāk sakoncentrējies. Jūs esat cilvēks, kas vienmēr ir kustībā un kaut ko dara, bet neaizmirstiet piebremzēt un dzīvot palēnām, vai arī palaidīsiet garām to, kas ir svarīgāks par mērķiem.

Ūdensvīrs (21.janvāris – 18.februāris)
Jūs graujat savu dzīvi, ļaujot pagātnei ietekmēt jūsu nākotni.
Jūs vienmēr visu turat sevī. Jūs esat savs visniknākais ienaidnieks. Jūs nepiedodat sev savu pagātni un ļaujat tai diktēt nākotni, nesot līdz lieku bagāžu.
Jūs atstumjat patiešām labus cilvēkus, jo uzskatāt, ka jums labāk būt vienam, nekā ar kādu, kas var būt jums noderīgs.

Zivis (19.februāris – 20.marts)
Jūs graujat savu dzīvi, izvēloties nepareizos cilvēkus.
Jūs izvēlaties toksiskus cilvēkus un ieradumus. Kā cilvēks, kurš patiešām visu ļoti labi saprot, un, iespējams, labākais no visām zodiaka zīmēm, jums ir tendence pieķerties neuzticamiem cilvēkiem, kas nedaudz aptumšo jūsu pasauli un novājina jūs pašu.
Nonākot līdz ieradumiem, jums nākas sastapties ar sāpēm savā dzīvē, izvēloties visas nepareizās lietas. Jūs arvien vairāk sagādājat sev sāpes, jo uzskatāt, ka esat tās pelnījis.

COMMENTS

Pievienot komentāru