Dienas horoskops 12. martam – meklē mieru un harmoniju!

Auns Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam.

Vērsis Pa galvu maisīsies dažādas idejas, dažas no tām būs pārāk trakas. Ja kādu no tām tomēr esi nolēmis realizēt, tad sākumā pakonsultējies ar apkārtējiem.

Dvīņi Nekas it kā līdz galam nesniedz gandarījumu, kaut kā visu laiku trūkst. Jautājums –  kā? Šodien atbildes nebūs, bet šodien tu gūsi kādu svarīgu mācību.

Vēzis  Kaut arī būsi sabiedrībā, tu tāpat jutīsies vientuļi. Šķitīs, ka neviens tevi pa īstam nesaprot. Meklē līdzīgi domājošus domubiedrus!

Lauva Tiec galā ar savām kaprīzēm un lietu nepadarīšanu līdz galam! Šodien visiem darbiem ir jābūt padarītiem! Tiec vaļā no parādiem!

Jaunava Idejas teju plūdīs no tevis. Esi reālistisks, un padomā, cik iespējami tās būtu realizēt. Vari saņemt uzslavas no priekšnieka vai cita augstākstāvoša cilvēka.

Svari Vēlēsies izjust citu cilvēku uzmanību un sabiedrību. Tev jāsaprot, ka, ja vienatnē nevari būt laimīgs, tad nespēsi tāds būt, esot ar nepareizajiem cilvēkiem.

Skorpions Šodien par citiem nerunā sliktu! Ir cilvēki, kuri nepatīkamu informāciju var nodot arī tālāk un tas varētu tikt līdz aprunāto cilvēku ausīm. Esi uzmanīgs!

Strēlnieks Šodien strīdēšanās un piekasīšanās būs visai bezjēdzīga nodarbe, tā tu tikai bojāsi savus nervus un neko daudz nepanāksi. Mēģini atslābt un paturēt mēli aiz zobiem!

Mežāzis Meklē mieru un harmoniju, mēģini saskatīt labo it visā! Ja šodien koncentrēsies tikai uz to, kas tevi nomāc, tad sabojāsi garastāvokli ne tikai sev, bet arī citiem.

Ūdensvīrs  Tev jāsaprot, ka sēdēšana uz veciem lauriem tevi nekur nevedīs. Tev ir jādara kaut kas jauns un apbrīnojams, lai no jauna iedvesmotos un izbrīnītu citus.

 Zivis Nelielies, ka esi kaut ko paveicis un neizrādi augstprātīgu attieksmi! Šodien ieteicams būt pēc iespējas piezemētākam un neuzkrītošākam!

Pievienot komentāru