Kāda sieviete dalījusies pārdomās par šobrīd notiekošo, prātam neaptverami ko cilvēki ir gatavi darīt!

Kāda sieviete dalījusies pārdomās par to, kas šobrīd notiek. Zemāk varēsi izlasīt sievietes rakstīto, ja Tu piekrīti sievietes rakstītajam, tad padalies ar šo stāstu.

Šis rīts… Piecēlos, kā ierasts, drusku pirms 5. Ar domu, šodien, iespējams, mana pēdējā darba diena šajā sezonā…izdarīšu to šito un vēl kaut ko…un tad tas stulbais lēmums – pirms sākt – iemetīšu aci inetā, lai uzzinātu situāciju..nu tā..pie rīta kafijas…un bļin…kas notiek?! Cilvēki ir sajukuši prātā….

– posti ar tumšiem plauktiem (tualetes papīrs – sapratu…ar ko tie griķi ir izcēlušies?!) … Kāds mērķis? Iedzīt vēl lielāku paniku?

– viena tūr-meitene ielika info par braucienu. Ok, ceļošana nav vēlama. Un Tu esi izlēmis neceļot. Manuprāt, ļoti pareizs lēmums…bet meitene dara tikai savu darbu – nez vai viņa peldās citu nelaimes naudā. Viņai arī ir ģimene un, iespējams – visticamāk, šis ir viņas vienīgais ienākums. Nu neinteresē – pašķir garām…kas par komentāriem, kas pa novēlējumiem, tāds ļaunums…. reāli paliek auksti ap sirdi.

 

LASI ARĪ ŠO : Koronavīrusa šausmas Itālijā. Vīrietis 2 dienas pavadīja vienā istabā ar māsas līķi…

– avio, viesnīcas, apdrošināšanas – tik daudz tēriņu un es zinu kā tas ir, kad visu gadu ir likta kapeika pie kapeikas un tad nobrūk… naudas žēl, bērna žēl…tas viss ir cilvēcīgi un saprotami…bet tad nākt iekšā netā un izgāzt to žulti… Ar tik drausmīgiem lāstiem un novēlējumiem…vai tiešām no tā paliek labāk? Bumerangu neviens nav atcēlis… Atcerieties, ka jūs esat cilvēki un tie – otrā pusē ir cilvēki…

– es priekš sevis saprotu – mana sezona ir beigusies, nav tā, ka pasaules gals – tā tāpat jau gāja uz beigām, nu būs mēnesi agrāk. Nepatīkami, bet ok – būs vairāk laika puiku eksāmeniem, normāli sagatavošos Ramadāna gavēnim un ātrāk atklāsim jūras sezonu… meklēju labumus ļaunumā …

– kaut gan ir ar vēl joprojām cilvēki, kuri atlido un uzraksta… Tad braucam apskatīt Hurghadu – kā šodien… Brauciens sanāk vēl saliedētāks… Dalāmies ar dezinf.šķidrumiem, runājam par plāniem, kā atgriežoties ievērot karantīnu, atlikt braucienu pie omes… un vispār pārdzīvot šo laiku…. tāda silta kopības sajūta.

– tāpēc arī ieliku atkal info, ka ja nu kāds ir te, tad dodat ziņu (BEZ aģitācijas braukt un ignorēt piesardzību un stāstiem, ka tas viss ir pupu mizas…) ar domu – ja nu kāds ir te, satiksimies… Ziniet ko man viens labs cilvēks uzrakstīja – ka novēl man aizbraukt Itāliju apskatīties un vel bērnus paņemt līdzi… Labi man, bet bērniem…. Atliek cerēt, ka šim cilvēkam palika labāk… Un es saprotu, ka man vēl loti paveicās…palasot komentārus…paliek žēl, ka saprotu latviešu valodu…
TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru