Kas aug Allas Pugačovas un Maksima Galkina dārzā

Grjazjas ciematiņa iedzīvotāji lepojas ar to, ka viņiem kaimiņos dzīvo Primadonnas ģimene. Populārais krievu parodiju meistars uzdāvināja savai mīļotajai sešstāvīgu pili, ko var nosaukt par zvaigžņotā pāra dzimtas ligzdu. Šeit ir 20 mākslinieciski iekārtotas dzīvojamās istabas, grezna oranžērija, acu priecēšanai radīts ziemas dārzs, baseins un auto stāvlaukums.

Jaukajiem dvīnīšiem Garijam un Lizai ir brīnišķīga bērnība. Viņi var dzīvoties ne tikai greznajā savrupmājā, bet arī baudīt katra gadalaika jaukumus, skraidot pa milzīgo teritoriju. Slavenās muižas platība ir 1 hektārs. 700m2 aizņem dendrārijs.

Maksims Galkins ar lielu labpatiku stāsta saviem sekotājiem par pasakainās ligzdiņas skaistumu, kas atrodas klusā vietā bez trokšņainiem hipermārketiem un attīstītas infrastruktūras. Slavenais mākslinieks labprāt publicē video, kas filmēti ziedošajā dārzā.

LASI ARĪ ŠO: Kā Maksims Galkins iesaka audzināt bērnus, un kāpēc viņa metodes labi darbojas

Uzreiz gleznainajā teritorijā acīs krīt liels koka kuģis ar gariem mastiem. Garijs un Liza var sevi iedomāties par jūras pirātiem, kas izseko pasaku kuģi vai peld uz karaliskās flotes karognesēja.

Zemes gabals, protams, ir izplānots, taču pārsteidz neskartās dabas elementi. Spēlēt paslēpes biezoknī var bezgalīgi.

Grezno pili ieskauj majestātiski koki – staltie kastaņi, kuri apbiruši ar sniegbaltām svecītēm. Koku zaļo lapu biezoknī pavasaris iededz baltu un rozīgu uguni. Ziedošie kastaņi uzlabo omu, izplatot dievīgu aromātu.

Primadonnai un Galkinam ļoti patīk kļavas, kuru teritorijā ir diezgan daudz. Alla Pugačova ar bērniem bieži vēro lielās rakstainās lapas, bet rudenī veido no tām greznus pušķus.

Vēl zvaigžņu ģimenes dārzā aug skaistas liepas ar melniem stumbriem un lapām sirds formā. Ne velti senie slāvi koku ir veltījuši mīlas dievietei Ladai. To kuplajā kronī var vērot burvīgo gaismas un ēnas spēli. Pugačovas virtuvē bieži tiek gatavota smaržīga dziednieciska tēja no aromātiskajiem liepu ziediem.

Teritorijas nožogojums ir jaunavīgu vīnogulāju cieši apvīts. Šis augs ir īsts atradums. To kopt nav īpaši grūti. Toties ir patīkami novērot, kā vijas grieztās lapas.

Šeit aug arī maigu ceriņu krūmi. Uz skaidro debesu fona plaukstošās ziedkopas izskatās burvīgi. Tā vien gribas atrast mazu ziediņu ar piecām ziedlapiņām un iedomāties viskarstāko vēlēšanos.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru