60-gadīgais Igors Nikolajevs publicējis jautru video ar savu 4-gadīgo meitiņu


Dziedātāja mantiniece sarīkojusi mājās skaistumkopšanas salonu.

Pagājušā mēneša beigas 60-gadīgajam Igoram Nikolajevam izvērtās ļoti smagas. 26.martā muzikants tika hospitalizēts uz infekciju slimnīcu ar aizdomām uz koronavīrusu. Dziedātājs uzreiz tika veikti testi uz infekciju, taču rezultātus nācās gaidīt vairākas dienas. Šajā laikā Nikolajeva sievai neklājās viegli, viņa nepārtraukti tika izjautāta par vīra stāvokli. Jūlijai Proskurjakovai nācās pat uzrakstīt aicinājumu, kurā viņa lūdza visu nevienaldzīgos izrādīt pacietību un sapratni pret viņas ģimeni.


I.Nikolajevs slimnīcā

Pēc četrām savas hospitalizācijas dienām Nikolajevs visus iepriecināja ar saviem negatīvajiem testa rezultātiem uz koronavīrusu. “Ilgi gaidītais rezultāts: COVID-19 “NEGATĪVS!” Esmu ļoti pateicīgs saviem draugiem un kolēģiem par patiesām rūpēm un uzmundrinājuma vārdiem. Paldies visiem, kas ticēja uz pozitīvu iznākumu un bija taktisks un labvēlīgs! Paldies jaukajam slimnīcas kolektīvam par profesionalitāti, optimismu un līdzjūtību! Paldies ģimenei par Ticību, Cerību un Mīlestību!”- uzrakstīja Nikolajevs savā mikroblogā Instagramā.

LASI ARĪ ŠO: Kā Maksims Galkins iesaka audzināt bērnus, un kāpēc viņa metodes labi darbojas

Pirms dažām dienām I.Nikolajevs atkal izgāja uz sakariem soc.tīklos un paziņoja par pilnīgu izveseļošanos. Tagad mākslinieks, ņemot piemēru no saviem zvaigžņotajiem kolēģiem, ir pašizolējies un neiziet no mājas. Tomēr dziedātājs neskums un visu savu brīvo laiku pavada ar savu 4-gadīgo meitiņu Veroniku. Nikolajevs savā Instagram kontā publicēja video, kurā viņš rotaļājas kopā ar savu mantinieci. “Ir vēris durvis jaunais un vienīgais strādājošais skaistumkopšanas salons Krievijā! Saimniece un galvenais meistars – V.I.Nikolajeva,”- dalījās Nikolajevs.

VIDEO VARI REDZĒT NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru