Labāko attiecību horoskops – 3 zodiaka zīmes ar kurām tev vajadzētu satikties

Lauva

Tev kā partneris jāizvēlas vai nu Svari, vai Zivis, vai Auns. Tev ir ļoti spēcīga personība. Tu nekad nekautrējies runāt par to, kā tu jūties, vai ko tu domā. Tāpēc tev ir nepieciešams partneris, kuram ir sava individualitāte!

Jaunava

Tev ir ieteicams tikties ar Vērsi, Mežāzi vai Vēzi. Tev ir jābūt ar kādu, kas saprot tavas prasības, un, kas parāda savu gatavību un spēju atbilst šīm prasībām.

Svari

Tev kā partneris jāizvēlas Ūdensvīrs, Dvīņi vai Lauva. Tu vienmēr vēlies, lai tev līdzās būtu skaisti cilvēki. Tu vēlies būt līdzās harizmātiskiem un apburošiem cilvēkiem, un tieši tāpēc minētās 3 zodiaka zīmes būt tev piemēroti partneri. Pretējā gadījumā tev būtu neticami garlaicīgi attiecībās.

Skorpions

Tev piemērots partneris būs otrs Skorpions, Vēzis vai Zivis. Skorpioniem nepieciešams nemitīgi izjust uzbudinājuma un satraukuma sajūtu. Tev nepatīk garlaikoties, tu ienīsti rutīnu. Un tu noteikti vēlies būt attiecībās ar kādu, kurš spēs atdoties attiecībām tāpat kā tu.

Strēlnieks

Tev ieteicams kā savu otro pusīti izvēlēties Dvīni, Aunu vai Strēlnieku. Tev patīk klaiņošana apkārt un ceļošana. Tu nevēlies, lai tevi sasaistītu attiecībās. Tu vēlies brīvību, un tev ir nepieciešams entuziasms, lai uzsāktu ko jaunu savā dzīvē. Tieši tāpēc tev ir nepieciešams partneris, kurš būs tikpat kaislīgs un aizrautīgs visās lietās kā tu pats!

Mežāzis

Tev nepieciešams satikties ar Vērsi, Jaunavu vai Vēzi. Tev ir ļoti organizēts, bet vienlaikus arī nemierīgs dzīvesveids. Tas ir tāpēc, ka tu esi sapņotājs, un tu allaž mēģini nokost lielāku gabalu nekā patiesība vari apēst. Tieši tāpēc tev ir nepieciešams partneris, kurš ir spējīgs būt piezemēts, kurš būs spējīgs tevi atgriezt atpakaļ uz zemes.

Ūdensvīrs

Tev piemērots partneris būs Dvīņi, Auns vai Svari. Tu esi ļoti intelektuāli attīstīts. Tev ir jābūt attiecībās ar kādu, kurš spēs būt tikpat interesants, cik tu pats, ar kādu, kurš patiešām spēs noturēt tavu uzmanību!

Zivis

Tev vajadzētu par partneri izvēlēties Jaunavu, Vēzi vai Skorpionu. Tev ir nepieciešams partneris, kurš pratīs rūpēties par tevi; partneris, kuš saprot, ka tev ir jūtīga dvēsele!

Pievienot komentāru