Lūk, no kā patiesībā izgatavo ātri pagatavojamās nūdeles – vairs nekad tās neēdīšu!

Diez vai atradīsies cilvēks, starp interneta lietotājiem, kas vismaz reizi mūžā nav ēdis ātrās pagatavošanas makaronus.

Vieni, apmierinot interesi, un nekad vairs nepērk “šo draņķi”, citi spiesti periodiski baroties ar doširakiem un roltoniem to lētuma dēļ, bet citi to ēd regulāri un nemaz necenšas iedziļināties un aizdomāties par savu veselību.

Tad lūk, teikšu, ka veltīgi! Nevajadzētu ēst ātrās pagatavošanas nūdeles pat reizēm. Un lūk kāpēc!

Daudzi ir dzirdējuši, ka sevišķi kaitīgas ir piedevas, kas ir iefasētas mazās paciņās. Vienā – garšvielas (tur ne grama dabīgā produkta – sāls, nātrija glukomāts un garšas uzlabošanas vielas), bet citā – eļļa (tā tiek gatavota no trans-taukiem kuriem arī ir pievienotas garšas uzlabošanas vielas).Un it kā pašas nūdeles – makaroni kā makaroni. Bet tas nemaz tā nav! Priekš makaroniem tiek paņemti zemākajam šķiras graudi (pat lopiem tādus nebaro). Malums ir ļoti smalks – iznāk pulveris pretīgi pelēkā krāsā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru