Lūk, ko zodiaka zīmes jums NEKAD NEPIEDOS!

Un kā ir ar tevi?

Auns

Ja vēlaties saiet naidā ar Aunu, sāciet viņiem norādīt, kas un kā darāms. Nekas cits šīs zīmes pārstāvjus nenokaitina tā, kā komandējošs balss tonis. Lai nenokaitinātu Aunus, nekad neliedziet viņiem doties pa sevis izvēlēto taciņu savu mērķu sasniegšanai.

Vērsis

Vērši nav tās Zodiaka zīmes, kas meklēs konfliktu, taču viņu taisnīguma izjūtas neļaus jums piedot, ja jūs atņemsiet viņiem kaut ko ļoti nozīmīgu vai arī pārņemsiet viņu sasniegumus un uzslavas.

Dvīņi

Dvīņi ir zīme, kuras pārstāvji viegli spēj piekrist kompromisiem, taču, līdzko centīsieties ierobežot viņu pazīšanās loku, tad riskējat nonākt šo komunikablās zīmes pārstāvja melnajā sarakstā.

Vēzis

Sapņainie Vēži patiesībā ir ļoti dvēseliski cilvēki. Tieši tādēļ viņiem ārkārtīgi nepatīk, ja kāds lien viņu dvēselē. Nekad neradiet Vēžiem spiedienu, pretējā gadījumā viņi pilnībā noslēgsies sevī un jūs vairs nevarēsiet saņemt no viņiem uzticību.

Lauva

Lauvām viena no svarīgākajām lietām ir viņu autoritāte. Tādēļ nav nekā trakāka par viņu kritizēšanu, jo īpaši sabiedrībā. Ja vēlaties, lai Lauva ir jūsu draugs, – uzslavējiet viņu!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru