Mīlestības horoskops 4. oktobrim – uzdrīksties pamēģināt kaut ko jaunu!

Lūk, kādi maģiski notikumi sagaida katru no zodiaka zīmēm!

Piedāvājam ielūkoties šodienas zvaigžņu stāvokli – vai tas tev ir labvēlīgs?

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm mīlas lietās šodien veiksies vairāk, bet kurām būtu jāievēro zināma piesardzība.

AUNS Šīs dienas planētu stāvoklis ir labvēlīgs. Ieteicamas izklaides kopā ar mīļoto cilvēku. Ja ir iespēja, tad noteikti šo dienu pavadiet divvientulībā – nevajadzētu izpalikt arī romantiskām vakariņām.

VĒRSIS Iespējami pārpratumi. Varbūt, ka tu mīļotajam cilvēkam velti pārāk maz laika? Noteikti apspriediet visas lietas, kas jūs abus uztrauc! Mēģini ieklausīties partnera teiktajā!

DVĪŅI Neesi vienaldzīgs pret savu sirds āķīti! Tu labi zini, ka viņš tev ļoti daudz nozīmē, bet reizēm tu uzvedies tā, it kā tev šīs attiecības neko nenozīmētu.. Maini attieksmi!

VĒZIS Šodien izvairies no visa negatīvā! Mēģini pievērsties tikai pozitīvām un labām domām, kas saistītas ar jūsu attiecībām! Šāda domāšana tās tikai uzlabos!

LAUVA Dažas Lauvas var sagaidīt veiksmīgas tikšanās. Izskatās, ka pūliņi kāda savaldzināšanā varētu sākt atmaksāties. Pirms dzer šampānieti, mazliet uzgaidi!

JAUNAVA Lieliska diena, kurā nodoties darbiem, bet izklaides labāk likt pie malas. Mīļotais cilvēks to varētu nesaprast, tāpēc tavs šīs dienas uzdevums ir viņam to paskaidrot!

SVARI Neizliecies par to, kas tu nemaz neesi! Ja vēlies savai simpātijai iepatikties, tad labāk uzreiz parādi savu patieso dabu – pat ja tavs raksturs nav tas labākais!

SKORPIONS Šodien nezināsi, ko īsti iesākt. Gribēsies vienu, bet nāksies darīt pavisam kaut ko citu. Mēģini atrast zelta vidusceļu starp savām vēlmēm un vajadzībām!

STRĒLNIEKS Diezgan interesanta diena. Gaidāmi dažādi interesanti notikumi. Galvenais īpaši neiespringt. Attiecībās esošajiem mazliet saspringta diena – nepieciešams izrunāties!

MEŽĀZIS Būs dziļi vienalga par apkārtējo viedokli. Ja tev ir kaut kas labs sakāms, tad nekavējoties paziņo to! Nevajag neko turēt sevī iekšā! Nebaidies uzdrīkstēties!

ŪDENSVĪRS Mazliet citādāka diena, mazliet citādākā kompānijā nenāks par sliktu! Iespējamas liktenīgas satikšanās atsevišķiem Ūdensvīriem. Galvenais ir nesēdēt mājās!

ZIVIS Būsi pārsteigts, cik daudz tev priekšā ir pateikusi intuīcija. Turpini vadīties pēc tās, un viss izdosies! Attiecībās esošajiem labs laiks, kad plānot kopīgu izbraucienu vai ceļojumu.

Pievienot komentāru