Kāpēc vīrieši pamet sievietes?! Iepazīsties ar TOP 10 iemesliem!

Ai, cik vīrieši patiesībā ir slikti, ja tic sieviešu teiktajam! Jo ir taču jābūt pēdējam nelietim, lai pamestu savu sievieti!

Taču arī sievietes mēdz mainīt vīriešus diezgan bieži, saskaroties ar pirmajām acīmredzamajām vīrieša nepilnībām, un uzskata to par normālu rīcību, taču vīrieši… nē, viņi tā nevar – viņi ir nelieši! Lūk, vēlamies jūs iepazīstināt ar 10 iemesliem, kuri vīrietim šķiet pietiekami lieli, lai ierosinātu domas par šķiršanos!

Lasi vēl: Sievietes, kuras piekopj šīs 3 lietas, spēj iekarot gandrīz jebkura vīrieša sirdi!

1. Sieviete ir kļuvusi vīrietim neinteresanta 

Nav svarīgi – sarunās vai seksā! Vīrietis vienmēr meklē, ja ne gluži ideālu, tad vismaz tādu, ar kuru ir gan interesanti sarunāties, gan arī gultā patīkami! Protams, ka tos vīriešus, kuri meklē sievieti vienas nakts sakaram, noteikti īpaši neinteresēs viņas IQ līmenis, bet ja runa iet par ilgstošām attiecībām, tad vīriešiem gribas sev blakus redzēt sievieti, kas prāta ziņā tomēr ir aptuveni viņu līmenī. Sievietei noteikti nav jābūt gudrākai par vīrieti, vismaz nav jāizrāda sava gudrība tik ļoti, ka tas sāktu iedzīt kompleksos vīrieti, taču vīrietim noteikti nav vajadzīga sieviete, kas interesējas tikai par seriāliem un sieviešu žurnāliem!

Secinājums: sievietei ir jābūt aktrisei, lai parādītu sevi tādu, kādu viņu grib redzēt vīrietis!

2. Raksturu nesaderība

Iespējams, ka vīrietim jūs patīkat, taču problēmas sagādā tieši kaut kādas rakstura iezīmes, kas liek jums kašķēties par niekiem, neatrast kompromisu un nepiekāpties! Iznākums jau te ir tikai viens – šķiršanās! Vīrietis tomēr vēlas būt līderis, noteicošais attiecībās, tāpēc arī grib, lai sieviete konfliktsituācijās spēj viņam piekāpties – tālākais jau ir viņas pašas izvēle! Jebkurā gadījumā, ja vien sievietei nav ideāla figūra un ass prāts, tad viņai nevajadzētu cerēt uz to, ka vīrietis viņas dēļ būs gatavs uz visu, jo viņam atrast alternatīvu tomēr ir daudz vieglāk nekā sievietei – tāda diemžēl pie mums ir demogrāfiskā situācija!

3. Psihiski nelīdzsvarota sieviete

crazy-woman1

Diez vai kāds vīrietis gribēs sarkt savas pavadones dēļ kādā sabiedriskā vietā vai saviesīgā pasākumā, ja viņa sāks neadekvāti uzvesties un metīs ēnu uz savu vīrieti tādā veidā. Un arī dzīvot ar tādu neparedzamu sievieti, kura jebkurā brīdī var izdarīt kādu muļķību, nav liela jēga!

Secinājums: sievietei ir jāprot sevi kontrolēt!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru