Mīlestība radīs sāpes – 3 neveiksminieki mīlā pēc zodiaka zīmes

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī gada decembrī ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles mīlestībā!

AUNS

Būs visai grūti apvienot attiecības ar saviem darāmajiem darbiem un pienākumiem, tāpēc pārliecinies, ka savu karjeras un darba sfēru atstāj aiz guļamistabas durvīm, un neļauj tam negatīvi ietekmēt tavas pašreizējās attiecības. Tāpat arī darbā – būs visai grūti koncentrēties, ja domās būsi ar savu mīļoto. Ne vienmēr tavas domas solās būt pozitīvas, iespējamas nesaskaņas, kas ietekmēs arī citas sfēras. Lai vai kā, centies ar savu mīļoto cilvēku problēmas atrisināt tik ātri, cik vien iespējams!

VĒRSIS

Šis mēnesis Vēršiem būt karjeras un pašattīstības mēnesis, kad beidzot būt jātiek galā ar šī gada darbiem, lai veiksmīgi varētu iesākt jauno, 2019. gadu!

Šis ietekmēs tavu mīlas dzīvi un attiecības ar savu otro pusīti, iespējamas nesaskaņas un konflikti, tāpēc, lai glābtu situāciju, jau laicīgi izskaidro savam mīļotajam cilvēkam, ka esi aizņemts ar darbiem, un tāpat mēģini viņam atvēlēt pietiekami daudz laika.

MEŽĀZIS

Decembra sākumā attiecības solās būt visai labas, tomēr, mēneša beigās tev sāks zust interese viņam stāstīt visu un dalīties ar saviem lielākajiem pārdzīvojumiem. Visai lielo lomu šomēnes spēlēs komunikācija, mazāk runājot un stāstot par priekiem un bēdām, sāksiet viens no otra attālināties. Mežāži, iespējams, ka sāks ieturēt distanci, jo nejutīsies saprasti un pietiekami novērtēti.

Daudzi Mežāži problēmas risinās visai muļķīgā veidā – nestāstot par savām pārdomām nevienam. Padomā, vai tā ir pareizā pieeja! Vai tev tik tiešām kaut kas būtu jāslēpj no sava partnera? Liela iespēja, ka mierinājumu meklēsi pie citiem. Lai vai kā, decembrī tu savu partneri iepazīsi daudz tuvāk, arī no negatīvās puses, kas tev liks saprast, vai maz esat viens otram piemēroti.

Pievienot komentāru