Spēcīga kaisle vai sāpīga šķiršanās? Kāds mīlestībā būs decembris katrai zodiaka zīmei?

Uzzini, kas decembra mēnesī sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šī mēneša notikumi, tad izlasi horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS

Decembrī sociālo dzīvi ar attiecībām būs ļoti grūti apvienot. Iespējams, ka tu vēlēsies veltīt vairāk laika mīļotajam, noliekot malā pienākumus, vai, tieši otrādi, strādāsi un darbosies, tomēr otrā pusīte tiks atstāta novārtā. Lai vai kā – būs divas galējības. Esi gudrs, veicot savu izvēli!

Īpašu uzmanību attiecībām ieteicams veltīt decembra beigās, zvaigznes sola, ka tev uzradīsies vēlme attiecībās kaut ko pamainīt. Pārliecinies, ka tavs partneris tev spēs tikt līdzi!

VĒRSIS

Šomēnes mīlas dzīve šķitīs daudz klusāka un mierīgāka, nekā ierasts. Iespējams, ka būsi pārāk aizņemts ar citām nodarbēm, lai veltītu laiku attiecību uzlabošanai. Vēršiem decembrī parādīsies dažādas iespējas karjeras un izglītības sfērā, tāpēc otrā pusīte var tikt atstāta novārtā.

Decembra vidū iespējams strīds ar mīļoto cilvēku tieši šī iemesla dēļ, tāpēc esi pacietīgs un mēģini nedaudz piekāpties, pastāstot par savām sajūtām.

DVĪŅI

Decembra pirmās dienas attiecību sfērā sola progresu un patīkamas pārmaiņas. Ja esi brīvs, tad šajā periodā vari sastapt kādu īpašu cilvēku, vai, ja jau esi “noskatījis” savu potenciālo partneri, tad jūsu attiecības var stipri uzlaboties.

Mēneša vidū sapratīsi, kas ir tas, ko tu vēlies – mīlestība, attiecības vai tomēr izlemsi, ka šajā periodā vēlies koncentrēties uz karjeru.

VĒZIS

Jums ar partneri šomēnes būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums, kas jūs pamazām dzīs strupceļā. Lai vai kā, līdz ko būsiet izlēmuši, viss atgriezīsies ierastajās sliedēs. Iespējams, ka ar partneri atgriezīsieties pie iepriekš neizrunātas tēmas, visi apstākļi teju spiedīs jums tikt skaidrībā ar nenokārtotām lietām, tāpēc esi pacietīgs un centies saglabāt mieru!

Decembra beigās uzlabosies jūsu attiecības un 2019. gads jums solās tikt iesākts ļoti pozitīvi!

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru