Mīlestības horoskops aprīlim – emocionāls un kaislīgs mēnesis!

JAUNAVA

Mīlas dzīve uzlabosies, jo īpaši skaistas un harmoniskas būs mēneša beigas. Sievietēm šī gada aprīlis ir piemērots bērna ieņemšanai, bet tiem, kuri ir brīvi, ieteicama ceļošana. Citu zemju iepazīšana var atnest jaunas iepazīšanās, iespējama arī iemīlēšanās.

Var gadīties, ka ir kāds, kuram tu jau ilgu laiku patīc. Tev nāksies laicīgi likt saprast to, vai tu vēlies ar šo cilvēku veidot kaut ko nopietnāku.

SVARI

Ja attiecības iepriekš ir šķitušas ideālas, tad aprīlī parādīsies daži to trūkumi. Ir jātiek cauri dažādām grūtībām, lai attiecības kļūtu stabilākas un stiprākas.

Ja plānojat ģimenes pieaugumu, tad to labāk atlikt uz vēlāku. Tas pats attiecas arī uz precēšanos. Daži Svari attiecības vēlēsies sasteigt, taču tas šajā periodā nebūtu ieteicams.

Ja esi brīvs, tad potenciālā partnera meklējumi var beigties mēneša beigās.

SKORPIONS

Brīvajiem Skorpioniem 2019. gada aprīlis ir ļoti piemērots jaunu attiecību uzsākšanai, tomēr būs jāuzmanās – mīlas dzīve nedrīkst traucēt taviem darbiem un pienākumiem. Mēģini šīs lietas strikti nodalīt.

Attiecības uzlabosies arī ar ģimenes locekļiem un draugiem. Pēc 20. aprīļa iespējams neliels konflikts ar kādu no ģimenes locekļiem vai pat mīļoto cilvēku, tomēr tas attiecības padarīs tikai stiprākas.

Šis daudzām Skorpionu zvaigznājā dzimušajām sievietēm ir ideāls laiks, kad ieņemt bērniņu.

STRĒLNIEKS

Ģimenes atmosfēra būs saspīlēta un strīdiem pilna. Būs kārtīgi jānopūlas un daudz kas jāpatur pie sevis, lai šīs attiecības uzlabotu. Mēģini nebūt skarbs un nobruņoties ar pacietību.

Brīvajiem Strēlniekiem šis ir labs laiks, kad iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem dažādos pasākumos. Par ģimenes pieaugumu ieteicams kārtīgi apdomāties, iespējams, ka šis tam nav piemērots laiks.

MEŽĀZIS

Tas, ko biji atlicis uz vēlāku, ilgāk vairs nevarēs gaidīt, tāpēc ar steigu nāksies pieķerties dažādiem darbiem, tai skaitā arī dažādu problēmu risināšanai attiecībās. Mēģini skaidri un gaiši noformulēt to, ar ko tu neesi apmierināts un kā tu šīs attiecības no savas puses vēlētos uzlabot.

Ja esi brīvs, tad neatsaki piedāvājumiem doties uz dažādiem pasākumiem un ballītēm  – tur vari iepazīties ar daudziem pretējā dzimuma pārstāvjiem, kuri pret tevi izrādīs interesi.

ŪDENSVĪRS

Ja plānojat ģimenes pieaugumu, tad aprīlis tam ir ļoti piemērots laiks. Attiecībās viss būs labi līdz 20. aprīlim. Ap šo laiku iespējami konflikti un pārpratumi. Noderīgi būs pieredzējušu cilvēku padomi, tai skaitā arī tavu vecāku.

Mēneša beigās daži Ūdensvīri var piedzīvot šķiršanos. Labākie atbalstītāji būs draugi un ģimene, tomēr ilgu laiku vēlēsies pabūt vientulībā.

ZIVIS

Pirmā aprīļa nedēļa solās būt pasakaini skaista un harmoniska. Iespējams, ka nesen uzsāktās attiecības nevēlēsies sasteigt, bet gan visu darīt lēni un apdomīgi, tādā veidā izbaudot katru mirkli kopā.

Brīvās Zivis nevēlēsies veidot attiecības ar tiem, kuriem ir problēmas ar finansēm, bet gan tieksies pēc kāda, kurš ir materiāli nodrošināts. Ja plāno ņem lielu aizdevumu vai iegādāties mājokli, tad to ieteicams darīt mēneša sākumā.

Ja plāno grūtniecību, tad tas nopietni būtu jāapdomā.

Pievienot komentāru