Aprīlī dzimušie – lūk, kāpēc viņi ir tik īpaši

Lūk, kas aprīlī dzimušos padara par tik neatkārtojamiem un interesantiem!

Aprīlī dzimušie ir enerģiski un aktīvi cilvēki, kas apveltīti ar ļoti valdonīgu temperamentu, lieli entuziasti un kareivīgi cīnītāji.

Viņi ir neatkarīgi. Vēlas būt noteicēji, tāpēc šiem cilvēkiem nepatīk darbs, kurā viņi ir padotie. Šajā mēnesī dzimušajiem pilnīgi noteikti nepatīk, kad kāds no malas cenšas iejaukties viņu lietās. Ja viņi ir spējīgi apslāpēt savu temperamentu, var gūt vērā ņemamus panākumus, taču lielais egoisms un stūrgalvība ir tās rakstura īpašības, kuras spējīgas šos cilvēkus pazudināt.

Aprīlī dzimušie ir ļoti mērķtiecīgi, taču viņi bieži vien pieņem ļoti sasteigtus lēmumus. Reizēm arī krīt no vienas galējības otrā un sava tiešuma dēļ mēdz iemantot arī ienaidniekus. Viņiem piemīt ļoti labi attīstīta intuīcija, tāpēc bieži vien spēj paredzēt nākotni. Pēc savas būtības viņi viennozīmīgi ir cīnītāji, un šo cilvēku dzīve mēdz būt pārmaiņu pilna.

VESELĪBA

Lai arī aprīlī dzimušie ir apveltīti ne tikai ar ļoti spēcīgu miesasbūvi, bet arī enerģētiku, šie cilvēki ir pakļauti paaugstinātas temperatūras riskam, kā arī ne vienu reizi vien viņus mēdz piemeklēt dažādi iekaisumi. Kad šajā mēnesī dzimušie ir nervozi, viņiem bieži vien gribas kaut ko iedzert, lai gan no alkohola šiem cilvēkiem pilnīgi noteikti būtu vēlams izvairīties, jo viņiem ir nepieciešama paškontrole, nevis stimulācija. Visvājākās viņu ķermeņa vieta ir galva, respektīvi, seja – zobu sāpes, problēmas ar ausīm un acīm, paaugstināts asinsspiediens, galvassāpes, iespējamas arī dažādas galvas traumas. Tāpat šie cilvēki mēdz ciest no aknu, urīnpūšļa un kuņģa slimībām.

SADERĪBA

Vislabvēlīgākās attiecības šiem cilvēkiem var izveidoties ar tiem, kas dzimuši laika periodā no 21. marta līdz 20. aprīlim, no 21. jūlija līdz 20. augustam un no 21. novembra līdz 20. decembrim. Tāpat aprīlī dzimušajiem ir ļoti cieša saikne ar tiem cilvēkiem, kas nākuši pasaulē jebkura mēneša 9., 18. un 27. datumā.

Aprīļa vīrietis

Viņš pilnīgi noteikti ir romantisks. Grib, lai viņa sieviete būtu ne tikai skaista, bet arī gudra. Savai sievai un bērniem pilnīgi noteikti sniedz mīlestību un rūpes.

Aprīļa sieviete

Viņa pilnīgi noteikti ir enerģiska un entuziasma pilna. Mīl palīdzēt savam vīrietim gan darba jautājumos, gan biznesā. Viņa ir ļoti laba kompanjone, lepojas ne tikai ar sevi, bet arī ar savu ģimeni, izsaucot skaudību apkārtējos. Šai sievietei ir nepieciešams kaislīgs un patstāvīgs vīrietis. Pret bērniem viņa ir ļoti mīloša, taču izprot viņus visnotaļ slikti.

LAIMĪGĀS DIENAS

Aprīlī dzimušo labvēlīgākās dienas ir pirmdiena, otrdiena un piektdiena, tāpēc visas svarīgās lietas būtu vēlams ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Rozā. Visas šīs krāsas toņi. It īpaši aveņu.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Aprīlī dzimušo akmeņi ir koraļļi, pērles un granāts.

Pievienot komentāru