Mīlestības horoskops aprīlim – emocionāls un kaislīgs mēnesis!

Aprīlis katrai no zodiaka zīmēm būs īpašs – kāds izveidos jaunas attiecības, bet kāds – atradīs pats sevi!

Lūk, kas tev būtu jāņem vērā!

Ar precēšanos un bērnu ieņemšanu nevajadzētu steigties – Dvīņiem, Vēzis, Svari, Zivis

Labs laiks bērna ieņemšanai – Jaunava, Skorpions, Ūdensvīrs

AUNS

Emocionālā saikne kļūs daudz stiprāka un ciešāka. Daudz veiksmīgāk spēsi runāt par savām problēmām, kā arī skaidrāk izteikties par sajūtām un iekšējām pārdomām.

Auniem ies raibi – dažiem šis ir labs laiks, kad domāt par ģimenes pieaugumu, bet citi var piedzīvot šķiršanos.

Lai vai kā, daudzi pāri tieksies pēc eksperimentiem gultā un meklēs jaunas kaisles virsotnes. Tomēr, ja jums ir bērni, ieteicams pievērst uzmanību tieši viņiem. Iespējams, ka pēdējā laikā neesat viņiem veltījuši pietiekami daudz uzmanības.

VĒRSIS

Laulības dzīve sagādās uztraukumu un lieku stresu. Ir problēmas, kurām ar steigu ir jāpievērš pastiprināta uzmanība. Šo var nosaukt par pārbaudījumu laiku, kuram cauri tiks tikai tie, kuri ir visstiprākie.

Mēneša sākumā iespējami strīdi ģimenē, taču labā ziņa ir tāda, ka mēneša beigās viss noskaidrosies. Iespējams, ka kāds tuvinieks var tevi pārsteigt ar ģimenes pieaugumu.

Ja esi brīvs un alksi pēc attiecībās, tad šis mēnesis tam ir kā radīts. Lai atvieglotu uzdevumu, izmēģini iepazīšanos internetā!

DVĪŅI

Šomēnes būs jāpieņem vairāki lēmumi, ieteicams tos veikt tā, lai neciestu pašreizējās attiecības. Iespējams arī kāds pārpratums un drāma attiecībās ar draugiem.

Arī Dvīņiem šis ir pārbaudījumu laiks attiecībās. Šo periodu pārcietīs tikai stiprākie pāri, bet pārējie šķirsies. Šis nav labs laiks, kad steigties ar kopdzīves uzsākšanu vai precēšanos. Tas pats attiecas arī uz ģimenes pieauguma plānošanu. Ļauj mīlestībai uzplaukt lēni un skaisti!

VĒZIS

Šajā mēnesī izteikti redzamas kļūs problēmas attiecībās gan ar mīļoto cilvēku, gan ar ģimenes locekļiem. Neizvairies no problēmu risināšanas, jo pretējā gadījumā cietīs jūsu attiecības. Ja nepieciešams, tad atvainošanās neatliec uz vēlāku laiku. Tavs uzdevums būs rast mieru un harmoniju attiecībās.

Ja jums ir kāda afēra, tad tai drīz būtu jābeidzas. Iespējams, ka nāksies apspriest jautājumus, kas saistīti ar grūtniecību.

LAUVA

Lauvas vēlēsies sasteigt attiecības, aizmirstot izbaudīt mirkļa burvību. Ļauj visam ritēt savu gaitu. Jo lēnāk viss notiks, jo interesantāk būs.

Sociālā dzīve var drastiski ietekmēt tavas pašreizējās attiecības, tāpēc tavs uzdevums būs harmonizēt sociālo dzīvi ar mīlas dzīvi. Ieteicamas izmaiņas mājoklī – par ļaunu nenāks, ja pārkārtosiet mēbeles vai ieviesīsiet kaut ko jaunu.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru