Mīlestības horoskops maija mēnesim – iemācies mīlēt pats sevi!

MEŽĀZIS

Ja tiksi pāri nožēlai un atmiņām par bijušo, tad tevi sagaida tāda mīlestība, kādu tu pat iztēloties nevari. Ir cilvēki, kuriem tu esi ļoti dārgs, tomēr tu pats nespēj viņiem atvērties. Nojauc šīs barjeras un atklāj savas jūtas. Sienas, kuras tu ap sevi esi uzcēlis, attiecības padara īpaši sarežģītas un tavam partnerim lielas problēmas sagādā tevis iepazīšana un tavu patieso vēlmju saprašana. Neļauj pagātnes notikumiem tevi negatīvi ietekmēt! Tikai tāpēc, ka kāds no bijušajiem tevi nenovērtēja, nenozīmē to, ka tas pats atkārtosies arī nākošajās attiecībās. Šis risks ir to vērts!

 

ŪDENSVĪRS

Tev ir visas tiesības uz laiku vienatnē un savu domu sakārtošanu. Tev nav visu laiku jābūt mīļam, labam un laipnam, lai izpatiktu savam partnerim. Tā jau būtu izlikšanās. Tev ir jāsaprot, kāds ir tavu pašreizējo attiecību mērķis un tas, kur tās ved. Padomā, vai tām ir nākotne un vai tu maz vēlētos savu turpmāko mūžu pavadīt tieši ar šo cilvēku? Šis ir piemērots laiks ceļošanai ar mīļoto cilvēku – iepazīsiet viens otru tuvāk un sapratīsiet, ko jūs viens no otra patiesībā vēlaties.

Ja esi brīvs, tad nezaudē cerību! Mīlestība ir tepat aiz stūra, tev tikai jānobruņojas ar pacietību! Labs nāks ar gaidīšanu, ne tā?

 

ZIVIS

Liksies, ka vieglāk ir pateikt “nē”, nekā izmēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Viss ir kārtībā – tev nav jādara tas, ko tu nevēlies darīt, tomēr tev ir jāatceras, ka tu nevari tik vienkārši izolēt sevi no apkārtējiem. Var parādīties vēlme izmantot kādu, kurš tev pievērš pastiprinātu uzmanību – kādu laiku tev tas būs izdevīgi, tomēr vēlāk visai lielas problēmas sagādās šī kontakta pārtraukšana saudzīgā veidā. Ir pārāk viegli kādu pazaudēt, esot pārāk tiešs un godīgs – varbūt ir vērts skarbo patiesību pasniegt saudzīgā veidā?

Attiecībās esošās Zivis var sākt domāt par precēšanos vai ģimenes pieaugumu. Dažas lietas, kuras ir šķitušas kā nereālas fantāzijas, beidzot var piepildīties.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru