Šīm 3 zodiaka zīmēm maija sākumā būs daudz pārbaudījumu

Lūk, 3 zodiaka zīmes, kuras maija sākumā izjutīs pamatīgus likteņa triecienus!

SKORPIONS

Tu jau pats lieliski zini, ka dzīve pati par sevi nemaz nav viegla. Maija sākums liks domāt, ka dzīvē iestājusies melnā strīpa. Taču uztraukumam nav pamata, jo drīz vien situācija uzlabosies. Jau maija vidū attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem uzlabosies, tomēr līdz tam tev jānobruņojas ar milzīgu pacietību un jātur sava asā mēle aiz zobiem. Šis nav piemērotākais laiks, kad kārtot pagātnes neskaidrības vai kalt atriebības plānus –  šoreiz visu labāk paturēt pie sevis un šo enerģiju izlikt citām nodarbēm!

ŪDENSVĪRS

Maija sākumā būs ļoti grūti saņemties darbu un pienākumu veikšanai. Domas būs pavisam citur, līdz ar to tavas koncentrēšanās spējas būs visai niecīgas. Tā vietā lai pārdzīvotu par neveiksmēm, mēģini tik tiešām pievērsties tām lietām, kuras tevi uztrauc – iespējams, ka problēmu risinājums ir daudz vienkāršāks nekā tev šķiet!

Nerīkojies ar steigu – ja tevi nomāc kāda slikta doma vai ideja, tad labāk ļauj paiet pāris dienām un tad saprast, vai tas tevi joprojām tik ļoti uztrauc!

AUNS

Arī Auniem šis periods nesola lielāko veiksmi, taču tas drīz vien pāries. Šajā laikā labāk koncentrēties uz savu izaugsmi, nevis mēģināt pielabināties cilvēkiem, kuri nav tevis vērti!

Ja attiecībās ir sarežģījumi, tad nebaidies ar mīļoto par to runāt. Pastāsti, kā tu jūties! Galu galā – tev nekas nebūs jāslēpj no cilvēka, kuru tu mīli!

Pievienot komentāru