Mīlestības horoskops – veiksmīgāko zodiaka zīmju reitings 2019. gadam

5. vietā – LAUVA

Ja 2018. gads bija pilns ar bezjēdzīgām dēkām, tad tagad izdosies izveidot ļoti nopietnas un ilgstošas attiecības. Šis ir tas gads, kad dzīvē ienāks viss jaunais, un daudzas lietas būs jāatstāj pagātnē.

4. vietā – VĒRSIS

Tiem, kas par kāzām jau labu laiku ir domājuši, var beidzot izdoties to īstenot. Beidzot sāksiet uzticēties savam mīļotajam cilvēkam, jo kā zināms Vēršiem parasti nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai to sāktu darīt.

3. vietā – SVARI

Dzīve sāks uzlaboties tajā mirklī, kad par savu privāto dzīvi vairāk paklusēsiet, un neļausiet citiem to klusībā noskaust.  Arī jūs var sagaidīt kāzas un bērniņa nākšana pasaulē.

2. vietā – VĒZIS

Ja esat meklējuši kādu, kas jūs saprastu un cienītu, nevis tikai mīlētu, tad 2019. gads ir kā radīts tam! Neskatoties uz visām 2018. gada nedienām mīlas lietās, šis gads solās būt daudz labāks!

No attiecībās esošajiem Vēžiem var sagaidīt ne tikai precēšanos, bet arī atvasītes!

1. vietā – AUNS

Veiksmīgs periods attiecībās esošajiem Auniem, jo 2019. gads ir piemērots kā kāzām, tā arī bērniem! Kas attiecas uz brīvajiem Auniem – paveiksies arī jums! Daži iesaistīsies vairākās dēkās, bet daži beidzot atradīs to, ko jau sen ir kārojuši!

 

 

Pievienot komentāru