Nāksies būt pacietīgam un iziet cauri kārtīgai ellei! Astroloģiskā prognoze no 12. maija līdz 8. jūnijam

Kurām zīmēm šīs periods būs ļoti grūts?

AUNS

Riskēt nevajadzētu, jo var gadīties, ka daudz zaudējat. Šajā periodā labāk palikt savā komforta zonā un mēģināt pilnveidoties tur. Ieteicamas sarunas ar gudrākiem cilvēkiem – daudz iemācīsieties un iedvesmosieties!

VĒRSIS

Jaunu iespēju laiks! Nepalaid garām dažādus piedāvājumus, kas saistīti ar tavas karjeras izvēli! Šajā periodā svarīgi saglabāt realitātes izjūtu, pretējā gadījumā beigās nāksies smagi aplauzties.

DVĪŅI

Labs laiks, kad satikties ar vecajiem draugiem un pārrunāt dažādas tēmas ar līdzīgi domājošajiem. Neskatoties uz to, Dvīņiem šajā periodā ir jābūt mazliet piesardzīgiem, tērējot naudu! Iespējams, ka krasi mainīsies domas par jūsu nākotni!

VĒZIS

Jums mazāk vajadzētu domāt par saviem tuviniekiem un draugiem, bet gan pašiem par sevi! Laiku tērē apdomīgi, pretējā gadījumā nāksies to rūgti nožēlot! 

LAUVA

Iespējams, ka kāds jūs mēģinās apmānīt, tāpēc neuzticieties visiem, pat tiem, kurus, šķiet, ka ļoti labi pazīstat. Šis periods būs visai smags – jūs raksturos neizlēmība un liela slinkošana.

JAUNAVA

Jums ir liela iespēja saskarties ar krāpniekiem un viltvāržiem, tāpēc visu pārbaudiet dubultā! Mazāk uzticieties citiem, un vairāk paļaujieties paši uz sevi!

SVARI

Patīkami būs gan privātajā dzīvē, gan arī visā, kas saistīts ar karjeru un darbu. Izbaudiet šo privilēģiju mēnesi, Svari, jo šis laiks paies ļoti ātri! Būsi ļoti iedvesmots darīt dažādas lietas, tomēr tās jādara uzreiz, kamēr nav uznācis slinkums!

SKORPIONS

Aktīva ikdiena, kuru tu noteikti nevari pavadīt, darot nevajadzīgas lietas. Jo dinamiskāks un enerģiskāks būs šis periods, jo labāk jutīsies tu pats. Tomēr, novembra vidū lielus pasākumus labāk neplānot!

STRĒLNIEKS

Brīvajiem Strēlniekiem lielisks laiks, kad veidot jaunas attiecības vai piestrādāt jau pie esošajām. Ļoti iespējams, ka uzlabosies attiecības ar radiem un ģimeni. Vari tikt iesaistīts kādā strīdā, kurā labāk ieturēt neitrālu pozīciju un nevienu neaizstāvēt.

MEŽĀZIS

Šajā periodā ieteicams pārbaudīt veselību un veikt uzlabojumus savā ikdienas rutīnā – sports nenāks par ļaunu. Varbūt, ka ir vērts padomāt par to, ko tu lieto sava uzturā? Šis ir lielisks laiks, kad uzsākt vai pamēģināt kaut ko jaunu.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks, lai investētu. Šajā laikā lieli pirkumi būs ļoti veiksmīgi, tāpat arī veiksies mīlestībā. Būsiet ļoti radoši, tomēr jāuzmanās būtu no pārmērībām, jo īpaši alkohola lietošanas.

ZIVIS

Steidzami vēlēsies pārmaiņas. Iespējams, ka kāds pēdēja laika notikums liks tev pārspīlēti reaģēt uz notiekošo, tāpēc iespējama pārgalvīga rīcība no jūsu puses. Nāksies būt mazliet pacietīgākam!

Pievienot komentāru