Nāksies būt stipram! Horoskops nedēļai no 30. septembra līdz 6. oktobrim

Šī nedēļa zodiaka zīmēm sola jaunus notikumus, jo sākas arī jauns mēnesis – oktobris! 

Auns Mēģini mazliet atslābt. Neražām šonedēļ vietas nebūs, viss notiks tā, kā tu vēlēsies. Nedēļas sākums sola patīkamus pavērsienus mīlas jomā. Dari visu iespējamo, lai ar partneri pavadītu pietiekami daudz laika, taču, tai pat laikā, neaizmirstu par darāmajiem darbiem. Tavs mērķis ir apvienot šīs lietas, taču nejaukt kopā.

Vērsis Ja vēlies kaut ko sasniegt, tad nāksies pamatīgi nopūlēties. Tas var maksāt pāris negulētas nakts, taču – tas būs to vērts. Neesi vienaldzīgs un neceri, ka viss notiks tā, kā tam jānotiek bez smaga darba un pūliņiem. Rīkojies!

Dvīņi Vēlēsies, lai kāds tevi mazliet atbalsta, uzslavē un palutina. Šoreiz var sanākt tā, ka viss jādara būs pašam un uz citiem paļauties nevarēs. Kāds tevi izmanto savtīgiem nolūkiem, neļauj tam notikt!

Vēzis Neesi naivs un netici visam, ko tev saka! Ir pietiekami daudz cilvēku, kuri skaisti runā, bet savus solījumus nepilda! Uz notiekošo centies raudzīties skeptiski un neticēt kuram katram.

Lauva Nedēļas sākumā ieteicams pamēģināt kaut ko jaunu un paeksperimentēt. Tava ziņkārība un deguna bāšana citu darīšanās var bojāt tavu reputāciju. Izvairies no nepatiesas informācijas izplatīšanas!

Jaunava Piemērota nedēļa, lai sasparotos un attīstītos. Ja būsi pietiekami centīgs un parādīsi sevi no labākās puses, var pamatīgi noveikties ar kādu izdevīgu piedāvājumu. Nepadodies pie pirmajām grūtībām!

Svari Šonedēļ visam, ko dari, atdod no sevis maksimāli daudz! Velti laiku, lai sakārtotu mājokli un savu vidi. Tad, kad viss ap tevi būs kārtībā, tad arī labāk spēsi sakārtot savas domas. Nedēļas vidū izjutīsi lielu enerģijas daudzumu, pārliecinies, ka to izmanto lietderīgām nodarbēm!

Skorpions Ieteicams pievērsties sportiskām aktivitātēm, lai uzlabotu savu pašapziņu un veselību. Labs laiks, lai pamazām sāktu atradināties no kāda kaitīga ieraduma, kas ilgtermiņā bojā tavu veselību. Šonedēļ centies plānot savu laiku un izdarīt visu laicīgi – izjutīsi milzīgu gandarījumu.

Strēlnieks Šonedēļ centies tiekties pēc perfektiem rezultātiem. Ja spēsi laicīgi visu izdarīt, tad tev atliks vairāk laika izklaidēm. Lai vai kā, pieķerties pie kaut kā jauna un atdot tam sevi visu nebūtu ieteicams, mēģini ieturēt mēru un distanci.

Mežāzis Šonedēļ kļūsi manāmi pašpārliecinātāks par sevi, saviem vārdiem un darbiem. Taču ar šo pašpārliecinātību nevajadzētu pārspīlēt – centies ar visiem saglabāt un uzturēt labas attiecības. Pavisam drīz tev būs nepieciešama palīdzība, tāpēc pagaidām centies izvairīties no strīdiem un ķildām.

Ūdensvīrs Gaidāma kāda veiksmīga iepazīšanās, kura vēl vēlāk daudz ko ietekmēs. Pievērs uzmanību detaļām un novēro sev apkārt notiekošo. Ja pagaidām situācija šķiet neskaidra, tad vēlāk visi puzles gabaliņi pamazām saliksies un viss taps skaidrs.

Zivis Šonedēļ būs jābūt īpaši stipram un centīgam. Nekādas blakus lietas tevi nedrīkstēs novirzīt no ceļa. Mēģini daļēji plānot, daļēji improvizēt septembra pēdējās dienās. Nedēļas nogalē nododies izpriecām un apņemies uzsākt kaut ko jaunu!

Pievienot komentāru