Sapņi kļūs par realitāti! Horoskops mīlestībā no 30. septembra līdz 6. oktobrim

Pasakaina nedēļa, kad kādai no zodiaka zīmēm sapņi kļūs par realitāte. Kura tā būs? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

Auns

Šonedēļ Auniem nudien veiksies mīlestībā. Ja esi attiecībās, tad vari izjust patiesu svētlaimi. Nepieciešamības gadījumā, tavs partneris vienmēr būs gatavs tev palīdzēt. Ja esi plānojis atzīties jūtās vai bildināt savu partneri, tad šis tam ir piemērots laiks.

Vērsis

Šonedēļ mīlas lietās sapņi kļūs par realitāti. Iespējams, ka attiecībās beidzot sasniegsiet to fāzi, kuru tu tik ilgi esi gaidījis. Būsi gatavs dalīties savos lielākajos priekos un savās visdziļākajās sāpēs. Labs laiks, lai atzītos jūtās.

Dvīņi

Mīlestība virmo! Šonedēļ tavs partneris tevi varētu pārsteigt ar kādu īpašu dāvanu vai kādu skaistu žestu. Ja esi brīvs, tad, sākoties piektdienai, tev būs lieliska iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un to vidū atrast savu partneri.

Vēzis

Ja iepriekš attiecības esi jutis sava veida apstāšanos, tad šonedēļ situācija uzlabosies, un jūs sāksiet augt un mācīties viens no otra, saprototies no pusvārda. Neesi vienaldzīgs, ja redzi, ka partneris ir nomākts, tad jautā, kas noticis, nevis izliecies, ka neko nepamani.

Lauva

Iespējams, ka tavai otrajai pusītei trūkst tavas uzmanības. centies viņam veltīt pietiekami daudz laika! Tiesa, neaizmirsti arī par saviem darbiem. Mīlas jomā šonedēļ būs jākomunicē vairāk, nekā parasti. Izrunājieties un dalieties ar savām sajūtām!

 

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lappusi!

COMMENTS

Pievienot komentāru