Uzzini, kāds maks piesaista naudu! Liec šo aiz auss!

Jūs noteikti nemaz nespējāt iedomāties, ka naudu var piesaistīt arī ar pareizi izvēlēta naudas maka palīdzību, taču tas ir fakts, tāpēc centīsimies noskaidrot, kādam tad īsti jābūt jūsu makam, lai tas nekad nebūtu tukšs!

Fen-šui eksperti apgalvo, ka naudas enerģija ir vērsta uz kaut kādu noteiktu krāsu, materiālu, formu un izmēru, tāpēc pirmais, kam noteikti vajadzētu pievērst uzmanību, ir maka krāsa.

Saskaņā ar fen-šui krāsas, kas aktivizē naudas enerģiju – sarkanā, dzeltenā, zaļā, brūnā un zelta, taču krāsas izvēle ir atkarīga arī no jūsu finansiālajiem mērķiem, tāpēc mēģināsim noskaidrot visu pēc kārtas.  Kādam tad jābūt jūsu “sapņu” naudas makam, lai tas piesaistu finansiālu labklājību!

Lasi vēl: Fen-šui noslēpumi; 3 lietas, no kurām steidzami vajadzētu atbrīvoties!

Ja jūs vēlaties tikt pie lielas naudas un tajā pašā laikā esat apveltīti ar līdera īpašībām, nebaidāties riskēt un uzņemties atbildību, jums noteikti derēs sarkanas krāsas maks.

o-WALLET-facebook (1)

Ja jūs tiecaties pēc stabilitātes un vēlaties uzkrāt naudas līdzekļus, tad jums piemērots būs brūnas krāsas maks, bet, ja vēlaties nepārtrauktu finansiālo līdzekļu pieaugumu, tad jums būtu vēlams izvēlēties zaļas krāsas maku.

Green Wallet Stuffed with Credit Cards

Zeltainie un dzeltenas krāsas naudas maki der tiem, kuri rēķinās ar “vieglu” naudu un jau esošajiem ienākumiem.

Tad, kad esat tikuši galā ar maka krāsu, varam pāriet pie materiāla. Fen-šui tiek uzskatīts, ka naudu piesaista dabīgi materiāli – piemēram, zamšāda vai āda. Tie neļaus jūsu finansēm atstāt maku, gluži pretēji – palielinās jūsu ienākumus! Makiem no mākslīgajiem materiāliem var būt ļoti negatīva ietekme uz jūsu labklājību, jo tie bloķē naudas kanālus un nedod jūsu ietaupījumiem nekādas attīstības iespējas.

Īpaša uzmanība būtu jāpievērš arī maka lielumam, jo noteikti nav vērts pirkt maku, kurā ir maz vietas, banknotēm makā ir jāietilpst pilnībā. Salocītā veidā tās glabāt ir kategoriski aizliegts.

Arī maka forma spēlē ļoti svarīgu lomu. Lai piesaistītu naudu, nepieciešams izvēlēties taisnstūrveida formas maku, jo tieši šī forma aktīvi piesaista finanses un veicina to tālāko izaugsmi. Apaļa maka forma nedos jums stabilitāti, un nauda kļūs par jūsu galveno problēmu.

Papildus maka nozīmei, liela nozīme ir arī tam, kā tajā tiek uzglabāta nauda. Makā obligāti vajadzētu būt vairākiem nodalījumiem, naudu būtu jācenšas likt pēc to nominālu vērtības, turklāt sīknaudai nevajadzētu atrasties kopā ar banknotēm, tai noteikti ir jāatvēl atsevišķs maka nodalījums.

Pēdējais, ko vajadzētu izdarīt, lai jūsu maks piesaistītu naudu – ielikt tajā talismanu. Piesaistīt naudu var kanēļa standziņa, bagātības un veiksmes rūnu simboli, mārrutka sakne. Kādā atsevišķā maka nodalījumā var ievietot arī laimīgo monētu, kas saņemta no kāda bagāta cilvēka rokas.

Lasi vēl: Fen-šui noslēpumi; Uzzini, ko pilnīgi noteikti nevajadzētu likt uz galda!

Lai šie fen-šui principi darbotos, jāievēro vēl dažas mazas viltībiņas: makā ir kategoriski aizliegts glabāt savu radinieku vai sev tuvo cilvēku fotogrāfijas, jo šo fotogrāfiju enerģija var bloķēt naudas kanālus.

Ja maks ir kaut mazliet saplīsis un tajā ir caurumi, to noteikti nevar izmantot naudas glabāšanai. Makā arī nav vērts likt atrasto vai laimēto naudu, jo tas jums atnesīs dažādas likstas, tāpēc šo naudu vislabāk ir uzreiz iztērēt vai atdot kādam, kam tā būs vairāk nepieciešama.

Pastāvīgi sekojiet līdzi arī kārtībai savā makā – izmetiet no tā visus nevajadzīgos čekus, biļetes, vizītkartes un citas lietas, kuras nav saistītas ar naudu. Jūsu maks nevarēs piesaistīt naudu, ja tajā būs nekārtība!

Pievienot komentāru