Ja tu guli ar zeķēm, tad, lūk, ko tas par tevi atklāj!

Pasaulē ir divu veidu cilvēki: tie, kas guļ ar zeķēm kājās un tie, kas tās novelk.

Zeķu valkātāji

Ja guli ar zeķēm kājās, tad varbūt tev bieži salst. Tas, iespējams, ir saistīts arī ar ķermeņa uzbūvi, tajā skaitā arī ādas biezumu un vielmaiņu. Cilvēki ar paātrinātu vielmaiņu parasti vairāk svīst un viņiem ir ļoti silti vai pat karsti, taču tiem, kuriem ir lēnāka vielmaiņa un zemāks asinsspiediens, parasti biežāk salst.

Tie, kuri vēlas iet gulēt ar zeķēm kājās, parasti meklē drošības sajūtu. Ja esi viens no viņiem, tad visticamāk dod priekšroku ērtām un siltām vietiņām un vēlies izveidot ļoti ciešas attiecības ar citiem. Tu esi ļoti jūtīgs cilvēks un labprāt dalies ar savu privāto telpu, jo mīļums un apskāvieni tevi dara laimīgu.

Tie, kas guļ ar basām kājām

Ja doma vien par pēdu nosegšanu nakts laikā tev liek justies neērti, tad, iespējams, tev ir ātrāka vielmaiņa nekā citiem, labāka asins cirkulācija, kā arī biezāka āda. Tavs organisms spēj labāk saglabāt un radīt siltumu, tāpēc tu neizjūti nepieciešamību apsegt pēdas.

Mazāka jutība pret aukstumu ietekmē arī izturēšanos pret citiem cilvēkiem. Ja guli ar basām kājām, tad visticamāk esi neatkarīgs un augstu vērtē savu privāto telpu, kā arī kontaktējies ar citiem tikai tad, kad pats to vēlies. Attiecībās tu esi godīgs, patiess un dažreiz arī izaicinošs, bet vienmēr parūpējies par tiem, kuri tev daudz nozīmē.

Patiesībā nemaz nav svarīgi, vai tev patīk ieritināties siltumā ar zeķēm kājās vai justies brīvi bez tām, galvenais ir labi izgulēties.

Pievienot komentāru