Pasaki, kurā vietā tev sāp vēders, un mēs pateiksim, kas tev par kaiti!

 

Sāpes vēderā var uzrasties visdažādākajos brīžos un izpausties visdažādākajos veidos. Reizēm sāpes ir spēcīgas un asas, reizēm velkošas, citreiz sajūta, ka kaut kas dedzina vai dur.

Vēdera rajonā atrodas mūsu dzīvībai vissvarīgākie orgāni, kuru traucējumu gadījumā sekas mēdz izpausties visdažādākajos veidos. Neskaitot orgānus, vēderā atrodas arī neskaitāmi nervu gali, tādēļ sāpes vēderā var izraisīt ne tikai kaut kas nelāgs, kas dienas laikā apēsts, bet arī stress. Varbūt pat kaut kas vēl nopietnāks… Konkrētā vieta, kur atspoguļojas sāpes, var liecināt par to, kas notiek jūsu organismā!

Lasi vēl: Lūk, kā atbrīvoties no dedzināšanas kuņģī bez medikamentu palīdzības!

1. Vēdera kreisās puses vidējā daļa

Ja jums sāp vēders vidukļa rajonā kreisajā pusē, tas var liecināt par nieru infekciju vai arī nierakmeņiem. Gadījumā, ja jums sāp urinēšanas laikā vai arī bieži veidojas aizcietējums, noteikti vērsieties pie ārsta pēc palīdzības. Visticamākais, ka tā tiešām ir nieru infekcija. Ja tomēr tā nav infekcija, iespējams, ka problēma slēpjas mugurkaula vidējā daļā.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andris</cite>

    Pēc asa ēdiena ēšanas vai gāzētu dzērienu parādās ļoti asas sāpes vēderā nabas apvidū ilgs vienu dienu ja vairs neēd asus ēdienus vai nedzer gāzētu sāpes ir tad ja pieskaras vēderam vai arī sāk taustit vēderu viss jutigak ir tieši naba
    Kas tas varētu būt?

  • <cite class="fn">Maruta</cite>

    Man jau piekto gadu sāp labais sāns.pie ārsta biju izpētija un teica,ka visi orgāni vietā .
    Lieta tāda ka nokritu no liela augstuma uz muguras un tad bij tāda sajūta,ka kaut kas labajā sānā notrūka…sāpes bij drausmīgas…vairākas reizes”islēdzos”.Man ir 58g. Un slimojusi esmu ar “botkinu” un plaušu karsoni.Pašlaik mani nomoka tikai labais sāns.

Pievienot komentāru