Pats, pats kaislīgākais un patiesākais horoskops – būšana attiecībās ar katru no zodiaka zīmēm

LAUVA

Aplidošanas periods: Nereti mēdz pievilināt savu izraudzīto upuri ar dažādām dāvanām un pārsteigumiem, jo Lauvas pēc dabas ir visai dāsni cilvēki. Turklāt, šajā zīmē dzimušajiem ir ļoti svarīgi saņemt atbildē ne tikai vienkāršu “paldies”, bet arī sajūsmas pilnas skatienu un varbūt pat arī spiedzienu.

Attiecības: Šīs zodiaka zīmes mīlestība nav ne salīdzināma, ne pilnībā aprakstāma. Viņi ir ļoti dinamiski un kaislīgi cilvēki, kuri otram ir gatavi nolikt visu pasauli pie kājām, tomēr jāatceras, ka dodot, viņi to pašu vēlas saņemt atpakaļ. Daudzu viņa darbību saknē var slēpties vēlme pabarot savu ego. Lauvai ir svarīgi izjust sava sirdsāķīša uzmanību un rūpes, necietīs, kad viņu ignorēs vai neuzklausīs. Viņš ir lielisks atbalsts grūtā brīdī, un vienmēr ar zobiem un nagiem aizstāvēs savu mīļoto.

Lasi arī: Ja mīli kādu Lauvas zīmē dzimušo, pievērs viņam uzmanību, pirms ir par vēlu

Mīlas dzīve: Viņu neinteresē nekas ikdienišķs un garlaicīgs, Lauvām ir nepieciešama kaisle, jūtas un drāma – pat gultā. Lauvām ir diezgan liels ego, tāpēc to nepieciešams apmierināt ar neskaitāmiem skūpstiem un glāstiem. Lauvai patīk būt dominējošam un justies teju pielūgtam.

Problēmas: Lauvai vienmēr un it visā ir jābūt taisnībai, un tieši šis faktors var izraisīt strīdus attiecībās, tāpat viņam ir svarīgi dominēt. Kādam vienmēr būs jāpiekāpjas, un tikai retos izņēmumos tas būs pats Lauva. Neatņemama sastāvdaļa attiecībās Lauvai ir uzmanība, ja viņš izjutīs tās trūkumu, tad sāks to meklēt citur. Tas uzreiz nenozīmē krāpšanu, tomēr pretējā dzimuma atzinību viņš pratīs atrast. Viņam ir svarīgi justies neaizstājamam un pašam labākajam, tāpēc partnerim ir jāziedo ļoti daudz pašam no sevis, lai attiecības ar Lauvu izdotos. Reizēm var gadīties, ka šīs zīmes pārstāvis kategoriski atsakās risināt problēmas saudzīgā ceļā.

JAUNAVA

Aplidošanas periods:  Ir ļoti grūti atrast kādu, kas atbilstu Jaunavas kritērijiem.  Svarīgi ir saprast, ka šīs Zodiaka zīmes cilvēki parasti ir pārāk aizņemti, lai domātu, kā uzsākt attiecības. Parasti iemīlas tad, kas vismazāk to vēlas vai gaida. Partnerus izvēlas ļoti apdomīgi, viņiem ir augsti standarti, tāpēc attiecības uzsāk tikai ar tiem, kas ir viņu cienīgi. Šie cilvēki ir praktiskas dabas, tāpēc parasti netērē laiku romantikai. Arī saldajā iemīlēšanās periodā Jaunavas turpina analizēt, kas nozīmē to, ka viņa partnerim ir jāiziet cauri veselam sarakstam ar svarīgiem kritērijiem.

Attiecības: Jaunava ir lielisks padomdevējs un uzklausītājs, tomēr viņam ir grūti “izdabūt” ārā no partnera viņa problēmas un nedienas, jo viņš pats gaida, kad partneris par to sāks viņam stāstīt. Šie cilvēki nesteidzas atdot savu sirdi, pat attiecībās cenšas kā domāt, tā arī just ar prātu. Viņš vēlas mīlēt un tikt mīlēts, tomēr viņam ir jābūt pilnībā pārliecinātam, ka viņš savam partnerim var uzticēties. Ir jātiek pāri dažādām grūtībām, lai Jaunavai beidzot taptu skaidrs, ka viņš ir gatavs atvērties un atklāt savu jūtīgo pusi. Tomēr attiecībās viņi atmaigst, plāno dažādu kopīgu pasākumu apmeklēšanu. Mīļoto pārsteigt cenšas ļoti oriģinālā veidā, arī dāvanu dāvināšanu uzskata par intīmu, tāpēc vienmēr mēdz parūpēties par to, lai tā būtu paredzēta tieši partnerim.

Lasi arī: Viss, kas tev būtu jāzina par Jaunavas zīmē dzimušajiem 

Mīlas dzīve: Viņš zina, kāds sekss ir labs sekss, un prot sniegt savam partnerim neaizmirstamas sajūtas. Kaut arī ārēji rada ļoti kārtīga, nosvērta un auksta cilvēka tēlu, gultā viņi ir īsti maniaki! Viņi parasti zina, kā partnerim sniegt neaizmirstamu baudu. Tomēr par viņa seksualitāti zina tikai retais, jo šie cilvēki noteikti neizvēlas gulēt ar kuru katru.

Problēmas: Jaunavas baidās no emociju izpaušanas, parasti nemēdz klausīt savai sirdij, bet rīkojas tā, kā prāts uzskata par pareizu. Nereti tas noved pie dažādiem pārpratumiem attiecībās. Viņam ir grūti atzīt savas kļūdas, jo tiecas pēc ideālā, tāpat arī ļoti smagi uztver kritiku. Jaunavai ir nepieciešams, kāds, kas viņa redzējumu uz dzīvi padarītu krāsaināku. Nereti gadās tā, ka tieši karjera un domas par darbu bojā attiecības.

SVARI

Aplidošanas periods:  Svari ļoti augstu vērtē skaistumu, tāpēc šis nu pilnīgi noteikti ir tas gadījums, kad cilvēks,  mīl ar acīm. Viņi paši ārēji ir ļoti harizmātiski un patīkami cilvēki, tomēr ātri vien top skaidrs, ka viņiem ir visai sarežģīta personība. Svari cenšas dabū to, ko vēlas, un parasti pie tā arī tiek. Tomēr, ja netiek, ir visai grūti ar to samierināties. Ja Svarus kāds ir ieinteresējis, tad viņš nepadosies un cīnīsies līdz pēdējam, lai iekarotu otra cilvēka uzmanību un sirdi. Tad, kad Svari iemīlas, viņi pilnībā mainās – mainās viņu sarunu tēmas, ārējais izskats, skatiens un kustība, tāpēc iemīlējušos Svarus ir diezgan viegli atpazīt – viņi nemitīgi runā par savu otro pusīti, viņu acis burtiski mirdz, un viņi kļūst daudz aktīvāki.

Attiecības: Svari ir romantiski cilvēki, kuri vienmēr meklē harmoniju un balansu kā karjerā, tā arī attiecībās. Tomēr viņi mēdz ilgi prātot, vai vēlas attiecības ar kādu konkrētu cilvēku. Ja tev beidzot izdodas Svarus piedabūt pie attiecību veidošanas, viņi pārliecināsies par to, lai jūs abi atrastos ideālā mijiedarbībā. Tāpat, Svari ir gatavi darīt visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka attiecības ir dzīvas un nekad nešķiet garlaicīgas. Tu būsi pārsteigts, cik Svari attiecībās var būt lieliski. Viņiem ir nepieciešama uzmanība un rūpes, pretējā gadījumā var sākt justies vientuļi un nenovērtēti. Lai vai kā, pirms attiecību uzsākšanas, Svariem vajadzētu iemīlēt pašiem sevi, lai pēc tam no visas sirds spētu mīlēt otru.

Lasi arī: Lūk, kāpēc Svari ir tik interesanti un unikāli

Mīlas dzīve: Arī seksā Svariem ir būtiski izjust otra cilvēka rūpes un maigumu. Viņiem ir svarīgi, lai sekss būtu juteklisks un romantisks. Nebaidies no dažādiem pārsteigumiem, kas šos intīmos mirkļus padarītu vēl aizraujošākus – Svari to noteikti novērtēs!

Problēmas: Esi uzmanīgs ar kritiku! Kaut arī ārēji var šķist, ka viņi to uztver visai mierīgi, iekšēji viņi sāk kļūt nedroši un šaubīties. Šie cilvēki ir arī ļoti neizlēmīgi, tāpēc nereti gala vārds ir jādod tieši otrajai pusītei. Nereti notiekošo uztver bez emocijām, reizēm tik mierīgi, ka partneris to var pārprast, padomājot, ka Svariem ir vienalga. Nebaidies izrādīt savas jūtas un emocijas uz āru!

SKORPIONS

Aplidošanas periods: Skorpioni parasti visnotaļ negribīgi atzīstas tajā, ka tu viņam patīc. Tomēr, viņi to parādīs vienā konkrētā veidā: izbrīvējot un veltot tev laiku. Skorpioniem nav īpaši iecietīgi pret citiem, tādēļ, ja Skorpions izbrīvē savu laiku, lai tiktos ar tevi – it īpaši, ja viņš tevi smīdina un ķircina – tu viņam patīc. Vai arī ir otrs variants – viņam no tevis kaut kas nepieciešams. Ir neiespējami noteikt, kurš no abiem gadījumiem tas ir. Galu galā, Skorpioni it bēdīgi slaveni ar savu neizdibināmību un noslēpumainību. Tomēr, ja būsi gana vērīgs, pamanīsi, ka Skorpions izstaro īpašu enerģiju, kas projicējas cilvēkos.

Attiecības: Skorpioniem patīk intimitāte un viņi mīl visu kontrolēt, jāņem vērā, ka sākotnēji viņi nelabprāt atveras. Par spīti tam, Skorpioni izstaro pievelkošu un seksuālu enerģiju. Tieši tā piesaista cilvēkus, kuri gluži kā mušas iekrīt zirnekļa tīklos.

Lasi vēl: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi ar katras zodiaka zīmes vīrieti

Mīlas dzīve: Skorpionu seksuālajai enerģijai piemīt magnētisks spēks. Tev nemaz nav Skorpionam jāpieskaras, lai to sajustu, tā ir kā vāra nojausma, ka Skorpions zina ko tādu, ko tu nemaz nenojaut, tas tiek kombinēts ar klusu ego un tumšo enerģiju. Ņemot vērā to, ka pār Skorpionu valda Marss un Plutons, viņi ir īpaši seksuāli aktīvi. Viņi ir gatavi gandrīz jeb ko izmēģināt vismaz vienu reizi, kā arī var šķist nedaudz perversi savā būtībā. Sekss ar Skorpionu nav domāts vienkārša seksa cienītājiem.

Problēmas: Skorpions apkārt sev ir uzbūvējis lielu emocionālu mūri. Ņemot vērā to, ka Skorpions ir ūdens zīme, viņš ir īpaši emocionāls un jūtīgs, tomēr viņa pašlepnums ir pārāk liels, lai ļautu šīs īpašības demonstrēt. Tā kā, likt Skorpionam atvērties var būt gana grūts uzdevums, kas nav pa spēkam katram. Ja vēlies, lai šīs zīmes pārstāvji uzticas tev un ir gatavi tev parādīt savu ievainojamību, tev viņiem jāatklāj tas, ka arī tu esi viegli ievainojams. Skorpions mēģina savaldzināt savu “upuri” iespaidojot, iebiedējot to un spēlējot vien viņiem zināmas spēlītes, lai censtos nolasīt otra cilvēka emocijas.

STRĒLNIEKS

Aplidošanas periods: Jāteic, ka Strēlnieki bieži vien uzsākt attiecības, pat īsti neaizmirsuši par savām iepriekšējām mīlestībām, tāpēc jau uzreiz varat rēķināties, ka jūs neesat vienīgais, kas viņu interesē. Strēlniekam ir grūti atrast kādu, kurš var iet vienā ritmā ar viņu, kas nereti ir arī iemesls tam, kāpēc ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji uz diezgan ilgu laiku paliek vieni. Tomēr viņi mīl dažādas izklaides, tāpēc randiņi ar viņu nav tipiski. Strēlnieks mīl iepriecināt citus ar dāvanām.

Attiecības: Strēlnieki izrāda rūpes un mīlestību, taču parasti nav gatavi precēties uzreiz, viņiem ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai piekristu šādam lēmumam. Viņi pārāk mīl brīvību, lai uzreiz mestos tādās saistībās. Ar viņiem nekad nav garlaicīgi, viņi vienmēr ir gatavi kaut kam jaunam un nebijušam, bieži vien no Strēlnieka var sagaidīt dažādus pārsteigumus. Viņš meklē romantiku un saprati attiecībās, tomēr bieži vien pats nezina, ko grib. Viņi ļoti izteikti vēlas izjust laimes sajūtu, un, ja attiecībās to neatrod, tad var aiziet, neko nepasakot.

Lasi arī: Strēlnieki mīlestībā – brīvību mīloši un pilni pretrunu

Mīlas dzīve: Katru reizi gatavi ierosināt kaut ko jaunu un nebijušu. Viņi ir īsteni piedzīvojumu meklētāji un ir gatavi nodoties mīlas rotaļām arī ārpus gultas vai pat mājas. Viņi ir neatkarīgi un patstāvīgi, tieši tāpēc gatavi atdoties kaislīgai mīlestībai, kur jūtas no otra atkarīgāki un partnerim tuvāki, un tur arī labprāt izmēģina kaut ko jaunu un nebijušu.

Problēmas: Strēlnieka piemīt vieglprātība un bezrūpība un viņš cītīgi sargā savu brīvību. Kad kāds piekļūst pārāk tuvu, viņš var aizbēgt prom. Strēlnieka lielākais šķērslis ir tas, ka viņš tuvas attiecības redz kā lamatas. Viņam jāatrod tāds cilvēks, kas viņam ļaus justies brīvi. Strēlnieki ļoti viegli un ātri var mainīt savus lēmumus un neturēt solījumus, kas ir izskaidrojams ar to, ka viņos ir apvienota bērna nepastāvība ar alkām pēc brīvības.

MEŽĀZIS

Aplidošanas periods: Mežāžus piesaista inteliģenti un pašpārliecināti cilvēki, kas nebaidās no grūtībām. Mežāžiem ir ļoti grūti spert pirmo soli iepazīšanās virzienā, jo viņi neciena citus cilvēkus un uzskata, ka viņi nav viņu uzmanības vērti, vismaz līdz tam brīdim, kamēr šie cilvēki nepierādīs pretējo.

Attiecības: Mežāži nemēdz krāpt savas otrās pusītes, jo uzskata, ka tā būtu necieņas izrādīšana pret otru un sava veida šaubīšanās par savu izvēli. Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Privātajā dzīvē vēlas stabilitāti un komfortu. Ar iemīlēšanos nemēdz steigties. Šī, iespējams, ir vissvarīgākā īpašība, kāda var piemist cilvēkam. Strīdi un viedokļu nesakritības ir visās attiecībās, tomēr tikt galā ar strīdiem un atšķirīgiem viedokļiem ir stipri vieglāk, ja tava otrā pusīte ir pacietības pilna. Attiecības ir balstītas uz kompromisiem un pacietīgs cilvēks būs gatavs tevi uzklausīt, nepārtraucot, vai neiestarpinot savu viedokli.

Mīlas dzīve: Mežāži ir ļoti ambiciozi, un gatavi apmierināt savu partneri arī gultā. Šiem cilvēkiem parasti patīk dominēt, viņi zina, ko grib, un kā to panākt. Mīlas rotaļās ar Mežāzi reizēm var izjust pat sadisma piesitienu. Sieviete – Mežāzis ir viena no kaislīgākajām mīļākajām, taču ne visi partneri ir viņai piemēroti. Vīrietim – Mežāzim gultā patīk būt noteicējam, tāpēc viņš savu partneri var sasiet vai arī izvēlēties tās pozas, kas būs interesantas tieši viņa fantāzijai.

Problēmas: Dažkārt Mežāzis aizmirst, cik svarīgi ir atpūsties no darba . Mežāži ir tik apņēmīgi, ka viņiem neatliek laika, ko veltīt pašiem sev. Ja jums sarunāts randiņš, bet tavai otrajai pusītei uzrodas pēkšņa nepieciešamība palikt darbā ilgāk, tev jābūt gatavam, ka randiņš tiks atcelts, jo darbs bieži vien ir svarīgākais. Tas var kļūt kaitinoši, it īpaši, ja tā notiek bieži. Ja tas, kā tu rīkojies Mežāzim nešķiet pieņemami, tad vari būt pārliecināts, ka viņš meklēs kādu citu cilvēku. Mežāži ir ārkārtīgi sīkumaini pret saviem romantiskajiem partneriem, tādēļ, ja tu pilnībā neapmierini Mežāzi, viņš tevi pametīs, neatskatoties atpakaļ.

ŪDENSVĪRS

Aplidošanas periods:Ūdensvīri sava partnera meklējumos bieži vien vadās pēc savām emocijām un ideālā tēla, ko paši priekš sevis ir izdomājuši. Rezultātā tas viss bieži vien noved pie vilšanās vai pat salauztas sirds. Ūdensvīriem ir svarīgi, lai viņiem blakus būtu ne tikai mīļotais cilvēks, kurš viņus saista seksuāli, bet arī patiess un uzticams draugs. Bieži vien par partneri izvēlas kādu, kurš ir domubiedrs, nevis vienkāršs iekāres objekts.  Lai iekarota otra cilvēka uzmanību, ir gatavs parādīt visus savus labākos talantus un pamatīgi pasvīst, lai izskatītos labi.

Attiecības: Komunikācija ir nepieciešama ikvienās attiecībās, bez tās nekas neizdosies. Diskutējot par svarīgām tēmām ir jājūtas komfortabli un tieši šādu komfortu savai otrajai pusītei nodrošina Ūdensvīrs. Viņš it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu, tieši tāpēc ar viņu nav garlaicīgi. Tomēr, viņam bieži vien ir nepieciešams laiks vientulībā un pašam sev.

Lasi arī: Lielais saderību horoskops | Zodiaka zīmju savstarpējā saderība

Mīlas dzīve: Ūdensvīrs pēc eksperimentiem tiecas ne tikai dzīvē, bet arī gultā. Attiecībās ar viņu ir nepieciešama biežāka komunikācija par to, kas otram patīk vai nepatīk. Ieteikt dažādas idejas par to, ko vēl varētu pamēģināt, gatavi ir tikai tad, kad pie otra jau ir pieraduši.

Problēmas: Problēmas varētu sākties tad, kad Ūdensvīrs ģimenes dzīvei nevelta pietiekami daudz laika un uzmanība. Viņi nemēdz būt ģimenes cilvēki, kuri visu laiku sēž mājās. Ūdensvīrs meklē jauno un nebijušo regulāri. Vienu dienu viņš ir laimīgs būdams ar tevi kopā, bet nākamajā viņš jau ir neapmierināts. Nepastāvība ir viena no kaitinošākajām lietām, ko vien cilvēks var piedzīvot. Tu domā, ka tavs mīļotais cilvēks ir uzticams, bet kādā brīdī tu vairs nevari izsekot viņa domu gājienam. Lai gan Ūdensvīrs nav atturīgs visu laiku, viņš dažkārt mēdz tāds kļūt un tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Konflikta laikā šī īpašība šķiet pazemojoša un līdz sirds dziļumiem sāpīga otram cilvēkam.

ZIVIS

Aplidošanas periods: Zivis parasti ir introvertas, kas nozīmē to, ka viņām ir visai grūti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un spert pirmo soli, lai iepazītos. Sākumā viņi var šķist samērā kautrīgi, taču, kad viņi pierod pie otra, tad pamazām arī sāk atvērties un parādīt savu patieso dabu. Šie cilvēki ir romantiski, cenšoties otru patīkami pārsteigt.  Pēc dabas šīs zīme pārstāvji pilnīgi noteikti nav iekarotāji. Nereti ir situācijas, kur, apzinoties savus konkurentus mīlestībā, viņš izvēlas atkāpties.

Attiecības: Attiecības uztver ļoti nopietni, taču, Zivīm ir ļoti svarīgi izjust partnera uzmanību, siltumu un rūpes. Viņas ir spējīgas izdarīt visu, lai viņu ģimenē valdītu savstarpēja sapratne un mīlestība, taču pieņemt atbildīgus lēmumus viņas ne vienmēr ir gatavas. Vislabāk viņām der spēcīga rakstura cilvēka, kas spēs viņas virzīt pareizajā virzienā, palīdzēt ar padomu un atbalstīt. Zivis velta sevi visu otram cilvēkam, un vienmēr būs blakus. Viņām ļoti rūp otrs, un viņas vēlas darīt visu, ko spēj, lai attiecības būtu ilgtspējīgas. Ja satiecies ar Zivīm, tad viņu prātā vienmēr būsi pirmajā vietā.

Noturīgās un ilgtspējīgās attiecībās ir jābūt arī pašaizliedzībai, taču tā ir diezgan reta īpašība, kas nepiemīt visiem. Tas nozīmē nostādīt citu vajadzības pirmajā vietā, un tieši šāda īpašība piemīt Zivīm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, kas upurēs visu, ko tajā brīdī dara, lai vajadzības gadījumā būtu blakus.

Mīlas dzīve: Kaislīgi, bet tai pat laikā mīļi un maigi, tāpēc seksā mēdz būt ļoti aktīvi un dinamiski mirkļi, taču citreiz ļoti maigi un mīloši. Svarīgas ir jūtas un emocionālā saderība, lai Zivīm sekss būtu īpaši baudāms.

Problēmas: Zivju sirdis ir visvieglāk ievainojamas salīdzinājumā ar pārējām zodiaka zīmēm. Viņas mīl cilvēkus un lietas, kas nav pilnībā saprotamas. Lai sadzīvotu ar Zivīm jāuztver viss ar atvērtu sirdi un prātu. Zivis viegli iemīlas un uzticas mīļotajam cilvēkam, tomēr nereti viņām nākas vilties apkārtējos. Vārdi viņas var ļoti sāpināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis reizēm ir nerunīgas. Runājot ar Zivīm, ir jābūt īpaši piesardzīgam, kā arī patiesam attiecībā uz savām sajūtām, jo Zivis jūt arī citu emocijas. Ja tevi nomāc stress, tad Zivis pavisam noteikti to sajutīs! Ja satiecies ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi, tad tev būs vajadzīga pacietība vai arī prasme patstāvīgi pieņemt grūtus lēmumus.

COMMENTS

Pievienot komentāru