Pazīmes, kas liecina, ka no cilvēka strāvo negatīvisms

Domāju, ka jūs jau zināt, ka mūsu dzīvi ļoti spēcīgi iespaido apkārtējie cilvēki.Ja atrodamies starp tiem, kas ienes tikai negatīvo mūsu dzīvē, tad dzīve kļūst sliktāka, to reāli pārņem negatīvisms. Kā atpazīt tādu cilvēku, kurš mūsu dzīvē ienes tikai negatīvismu?

Pirmā pazīme slēpjas tajā, ka šāds cilvēks nesaskata neko pozitīvu, pat ja tas viņam tiek nolikts acu priekšā. Piemēram, jūs esat zaudējis darbu, un sarunājieties ar tādu cilvēku. Jūs sakāt, ka tas jums var pavērt iespējas, ka, iespējams, jaunais darbs būs daudz labāks, viss nemaz nav tik slikti. Bet ko atbildēs tas, kurš izstrāvo negatīvismu?
Viņš teiks, ka noteikti būs tikai sliktāk, ka zaudētais darbs bija ļoti labs, un ir, par ko pārdzīvot. Tāds cilvēks reāli domās, ka jūs sev izgudrojat pozitīvus momentus tikai tādēļ, lai pārāk nebēdātos.

Tādēļ viņš centīsies aizdzīt jūsu pozitīvās domas, lai atgrieztu “realitātē”. Tādi cilvēki nespēj atbalstīt. Ja jūs stāstiet par saviem plāniem, šis cilvēks izteiks tikai šaubas un negatīvos momentus. Piemēram, jūs teiksiet, ka esat nolēmis braukāt ar velosipēdu. Normāls cilvēks pateiks, ka jūs esat malacis, jo sports ir laba lieta.

Tas, no kura strāvo negatīvisms, pateiks, ka jūs varat nokrist, saķert parkā ērces un tā tālāk. Uz atbalstu no tādiem cilvēkiem nav, ko cerēt principā. Cilvēkiem, kam raksturīgs negatīvisms, patīk stabilitāte. Jo paši par sevi viņi no daudz kā baidās. Un, ja jūs redzat, ka cilvēks visiem spēkiem cenšas turēties pie stabilitātes, tad, visdrīzāk, viņš domā negatīvi un ienes jūsu dzīvē negatīvismu. Jo tāds cilvēks nespēj iedomāties jaunu darbu, jaunu cilvēku līdzās, jaunu dzīvi. Viņam liekas, ka visapkārt ir apdraudējums. Gan ap viņu, gan arī ap jums. Labāk tomēr komunicējiet ar optimistiem. Viņi gan atbalstīs, gan palīdzēs. Pēc sarunas ar tādu cilvēku dzīvē ienāk pārliecība un pozitīvisms.

Pievienot komentāru