Psiholoģiskais tests: kura no šīm fotogrāfijām neatspoguļo īstu ģimeni?

Aplūkojiet fotogrāfijas – kura, jūsuprāt, neatspoguļo īstu ģimeni?

 

Ģimene nr.1

Ja tava atbilde ir nr.1, tu, visticamāk, īpaši nēsi uz ģimeni orientēts cilvēks, vismaz ne tradicionālā šī vārda nozīmē. Tu uzskati savus draugus par savu īsto ģimeni un, palīdzot viņiem, tu kļūsti īpaši laimīgs. Tu bieži centies ienest citu cilvēku dzīvēs kaut ko labu. Iespējams, tev bērnība bija spēcīga tēva figūra, tāpēc tu vienmēr pieliec visus spēkus, lai būtu noderīgs cilvēkiem, kuriem esi tikpat nepieciešams kā tavai mātei.

Šī ģimene var nebūt laimīgākā no trim, bet tā ir ļoti patiesa. Māte rūpējas par savu dēlu, turot aiz rokas, pasargājot viņu no tēva, kurš šķiet vienaldzīgs. Tu negribi, lai citi augtu kā tu, tāpēc tu izvēlējies šo ģimeni kā nepareizu.

Ģimene nr.2

Ja izvēlējies atbildi nr.2, tu nešaubīgi esi orientēts uz ģimeni, tev par to nav nekā svarīgāka. Tu tici stabilām un ilgtermiņa attiecībām, kas balstās uz uzticību un gatavību šīs attiecības kopt. Tu bieži pievērs uzmanību savu tuvinieku vajadzībām, reizēm pat ignorējot pats savas vēlmes. Tu darīsi visu, lai padarītu savus tuviniekus laimīgus.

Tu droši vien pamanīji, ka cilvēki šajā attēlā patiesībā neizskatās pēc ģimenes. Pieaugušie nepievērš uzmanību bērnam, bet viņš nemēģina vecākiem iedot roku. Pilnīgi pieļaujams, ka tā var būt grupa ar svešiniekiem, kas staigā kopā. Tu kā cilvēks, kurš patiešām ir pieķēries ģimenei, lieliski saproti, ka tas ir nepareizi.

Ģimene nr.3

Ja tava atbilde bija nr.3, tu, visticamāk, nāc no nelabvēlīgas ģimenes. Bērnības dēļ, kura, visticamāk, bija traumatiska, tev ir grūti uzticēties citiem. Mijiedarbība ar citiem var tevi satraukt, un tas tev var būt īsts izaicinājums. Tu visu laiku uztraucies par nākotni un domā pārāk daudz.

Varoņi šajā attēlā izskatās kā mīloša un laimīga ģimene. Viņi rāda patiesas ģimenes ainu. Pastaigas laikā vecāki ir sadevušies rokās, bet tēvs pie otras rokas tur bērnu. Tas, ka esi izaudzis nelabvēlīgā ģimenē, ir veidojis tavu pasaules redzējumu tādā veidā, ka tev šķiet aizdomīgas veselīgas attiecības. Tu netici, ka tā patiešām var būt, un tieši tāpēc šo ģimeni izvēlējies kā nepareizo.

Avots: ur-life-fb.ru

Pievienot komentāru