Recepte. Sēņu pastēte – vienkāršāk nemēdz būt!

Daudzi no mums ir pieraduši pie tā, ka pastēte – tai pilnīgi noteikti jābūt no gaļas, taču tā nebūt nav! 

Vēlamies jums piedāvāt bezgala gardas sēņu pastētes recepte, kas būs kā radīta tiem, kas ievēro diētas vai arī dod priekšroku veģetāriem ēdieniem.

Tā ir ne tikai pavisam vienkārši un ātri pagatavojama, bet patiešām garšīga, turklāt satur maz kaloriju! Kopā ar kraukšķīgu maizi tā būs brīnišķīga uzkoda brokastīs, turklāt garšos gan izsmalcinātiem gardēžiem, gan arī bērniem! Ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Recepte. Makaroni ar krēmīgu šampinjonu mērci; ideālām vakariņām!

 

SASTĀVDAĻAS: 

  • 300 g šampinjoni;
  • 150 g biezpiens;
  • 1 sīpols;
  • 1 burkāns;
  • 3 tējk. olīveļļa;
  • sāls pēc garšas;
  • malti melnie pipari pēc garšas.

PAGATAVOŠANA. 

Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Liek iekšā sagrieztas sēnes, sīpolu un burkānu. Sautē zem vāka 5-7 minūtes.

Pieber sāli un piparus vai arī vēl kādas citas garšvielas pēc jūsu gaumes. Pielej 1 tējkaroti olīveļļu. Sautē vēl 5-7 minūtes.

Sēnēm ļauj atdzist. Pēc tam tās sablendē kopā ar biezpienu, taču ne pilnībā. Vajag tā, lai var just sēņu gabaliņus.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Gatavojam glazētos biezpiena sieriņus pašu rokām!

Pievienot komentāru