Kurš gan kaut reizi dzīvē nav ēdis tik ļoti iecienīto šokolādes batoniņu “Bounty”?! Īsta paradīzes garša!
Tikpat garda ir arī torte “Bounty”, turklāt katrs no mums to var pagatavot pašu rokām mājas apstākļos! Tā ir ne tikai patiesi garšīga, bet arī visnotaļ viegli un ātri pagatavojama! Garšos gan lieliem, gan maziem, turklāt to pilnīgi noteikti var likt arī svētku galdā! Ir vērts pamēģināt!
Lasi vēl: Recepte. Torte “Snickers” – vienkārši pagatavojama un bezgala garšīga!
SASTĀVDAĻAS.
Mīklai:
- 250 g sviests;
- 200 g cukurs;
- 200 g milti;
- 4 olas;
- 4 ēdamk. piens;
- 3 ēdamk. kakao;
- 2 tējk. cepamais pulveris.
Pildījumam:
- 500 ml piens;
- 200 g kokosriekstu skaidiņas;
- 200 g sviests;
- 200 g cukurs;
- 6 ēdamk. manna.
Glazūrai:
- 200 g piena šokolāde.
PAGATAVOŠANA.
Pagatavo mīklu. Izkausētu sviestu vai margarīnu sajauc kopā ar pārējām sastāvdaļām un lej formā. Cep aptuveni 50 minūtes 175 grādu temperatūrā. Atdzesē un sadala uz pusēm.
Pagatavo krēmu. No piena un mannas izvāra putru. Kad piens sāk vārīties, lēnām ber klāt mannu, nepārtraukti maisot. Vāra 5 minūtes.
Atsevišķi sakuļ sviestu ar cukuru. Mannas putru, kokosriekstu skaidiņas un sviesta masu sajauc kopā. Kārtīgi samaisa.
Krēmu smērē virsū atdzisušam biskvītam. Pa virsu tortei lej izkausētu šokolādi. Liek ledusskapī, lai glazūra sacietētu.
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Fotorecepte. Debešķīgais “Bounty” – pagatavojams mājās 20 minūšu laikā!