Sāls un karsts ūdens: divi nekaitīgi paņēmieni, kā atbrīvoties no taukiem uz vēdera


Viscelāro tauku samazināšanai ir milzīgas priekšrocības veselības nostiprināšanā. Tauki uz vēdera atrodas pārāk tuvu iekšējiem orgāniem un potenciāli var izraisīt nopietnas saslimšanas. Tomēr samazināt vidukļa apkārtmēru nemaz nav tik viegli.

Mūsu ķermenī uzkrājas ne vien tauki, bet arī ūdens. Lūk, kāpēc atbrīvoties no liekajiem kilogramiem reizēm nepalīdz ne diētas, ne sporta nodarbības. Tad mums talkā nāk netradicionālās tievēšanas metodes, starp kurām ir arī masāža un kompreses. Šodien mēs parunāsim par alternatīviem svara samazināšanas veidiem ar sāls un karsta ūdens palīdzību.

Kāpēc efektīva ir vēdera masāža?
Ķermeņa masāža ar sāli palīdz no organisma izvadīt ne tikai lieko šķidrumu, bet arī toksīnus. Šis produkts ir ne visai labs, ja to lieto uzturā. Cita lieta, ja runa ir par masāžu, kuras laikā sāls kristāli darbojas kā pīlings. Tie maigi attīra atmirušās ādas šūnas un piesātina ādu ar minerālvielām. Pēc sāls masāžas vēders kļūst stingrāks un tvirtāks.

1.paņēmiens: sāls masāža

Pirms vannas vai dušas paņemiet glāzi rupjās sāls un samaisiet ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai veidotos pastai līdzīga masa. 10 minūšu garumā turpiniet klāt sāli uz vēdera un masēt to ar vieglām apļveida kustībām. Pēc tam variet veikt ierastās ūdens procedūras.

Pēc tam, kad būsiet pabeidzis, paņemiet plaukstā nedaudz sāls (aptuveni 1 ēdamkaroti). Ierīvējiet sāls kristālus vēdera ādā, līdz tā kļūst karsta. Pie paaugstināta ādas jūtīguma intensīvu ierīvēšanu veikt nav ieteicams.

2.paņēmiens: karsta ūdens komprese

Stikla vai plastmasas pudelē ielejiet ļoti karstu ūdeni. Paņemiet arī dvieli vai kādu citu auduma gabalu vēdera aptīšanai. Šis slānis ir nepieciešams, lai negūtu apdegumus. 20 minūtes turiet siltumu uz problemātiskās vietas. Šis paņēmiens palīdz samazināt toksīnu daudzumu organismā un izvadīt lieko šķidrumu. Regulāras karstā ūdens kompreses palīdz novērst tauku uzkrāšanos un samazina vidukļa apkārtmēru.

Padoms: rezultāta nostiprināšanai ieteicams šos divus paņēmienus veikt pārmaiņus.

COMMENTS

Pievienot komentāru