Saskatīsi lietu patieso būtību. Attiecību horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam

AUNS Uzlabosies komunikācija attiecībās, jo daudz veiksmīgāk spēsi noformulēt savas domas un sajūtas. Lietas, kas iepriekš ir likušās mulsinošas un neskaidras, beidzot nāks gaismā. Šādu attieksmi gaidīsi arī no partnera, tomēr labāk būs, ja neko neuzspiedīsi.

VĒRSIS Mērķu sasniegšana būs šīs nedēļas galvenais uzdevums, tu vairāk domāsi par karjeru un darbiem, ne tik ļoti par attiecībām un to uzlabošanu. Tomēr vēlāk nevajadzētu brīnīties, kāpēc otrā pusīte šķiet tik apvainojusies.

DVĪŅI Beidzot ar abām kājām nostāsies uz zemes. Viss kļūs stabilāks un drošāks. Kaut arī tu neesi īpašā sajūsmā par paredzamām lietām, šonedēļ neiebildīsi pievērsties pie jau pārbaudītām metodēm. Kāds pagātnē norisinājies konflikts beidzot var tikt atrisināts.

VĒZIS Būsi motivētāks ieviest skaidrību savā karjeras lauciņā, nevis attiecībās. Tomēr nedēļas vidū vēlme pēc lieliem sasniegumiem tiks aizvietota ar vēlmi pēc tuvības un mīlestības. Šis ir labs laiks dažnedažādiem eksperimentiem gultā – tik uz priekšu!

LAUVA Ja iepriekš ap sevi biji uzcēlis sienas, tad tās pamazām sāksi nojaukt. Vēlme pēc vientulības pazudīs un tā vien liksies, ka esi gatavs mesties jauna partnera meklējumos. Svarīgi būs neko nesasteigt, bet gan ļaut visam ritēt savu gaitu!

JAUNAVA Sarunas ar partneri būs daudz saturīgākas, vairs nebūs vēlmes un vajadzības strīdēties par nenozīmīgām lietām. Spēsiet saskatīt lietu patieso būtību un jēgu.

SVARI  Iespējams, ka pat ikdienas steigā spēsi atrast kaut neilgu brīdi, ko veltīt savai otrajai pusītei. Bez liekām ceremonijām vēlēsies ar viņu vienkārši pabūt kopā. Romantiskā daba nedēļas beigās no tevis teju staros!

SKORPIONS Neuztraucies par sīkumiem un labāk pievērs uzmanību daudz svarīgākām, aizraujošākām un sarežģītākām lietām. Ja uzreiz nevari sasniegt mērķus, nekrīti izmisumā un nedomā to sliktāko. Galvenais ir pacietība, un viss nokārtosies.

STRĒLNIEKS Šonedēļ par sevi vēlēsies atstāt īpaši labu iespaidu, vēl jo vairāk, ja ar kādu satiksies pirmo reizi. Viss izdosies! Attiecībās esošie nospraudīs mērķus un sapratīs, kādas attiecības viņi vēlās turpmāk.

MEŽĀZIS Tev ar savu mīļoto cilvēku šonedēļ ieteicams pavadīt laiku, atrodoties draugu kompānijā. Iespējams, ka vienosieties par vakaru, kurā būsiet kopā ar citiem pārīšiem un dalīsieties ar saviem iespaidiem. Kāds draugs tev var sniegt labu padomu attiecību lauciņā, tāpēc ieklausies viņa sakāmajā!

ŪDENSVĪRS Piemērota nedēļa sarunām ar partneri par karjeru un finansēm. Iespējams, ka abi kopīgiem spēkiem nolemsiet, kas jums nāktu par labu. Iedrošiniet un motivējiet viens otru darīt vairāk un labāk!

ZIVIS Ja esi brīvs, tad pilnīgi iespējams, ka uzsāksi attiecības ar kādu no darba vai citas vietas, kur uzturies regulāri. Sportiskākās Zivis šonedēļ iepazīšanos var gaidīt trenažieru zālē.

Pievienot komentāru