Šajās zodiaka zīmēs dzimst vislabākās sievas – gandrīz ideālas!

2. vietā – MEŽĀZIS

Šī nav tā sievietes “caca”, kurai darbi šķiet pārāk grūti, kurai vienmēr jābūt lakotiem nagiem un sakoptiem matiem, un viņa pilnīgi noteikti nav tā sieviete, kas mēģinās vīrietim iztīrīt naudas maku! Nebūt ne! Mežāža zvaigznājā dzimusi sieviete nebaidās no darba un zina, kā ir strādāt! Ir diezgan grūti viņu nosaukt par slinku vai pat nekārtīgu – viņa ir pretstats tam! Mežāža zvaigznāja dzimušās sievietes ir ļoti koptas, kārtīgas un strādīgas! Bet, tai pat laikā, ļoti inteliģentas un neatkarīgas! Būtībā, ja meklējat lielisku saimnieci, kas nebaidās no darba, bet spēj būt gracioza un skaista, tad Mežāža zvaigznājā dzimusi sieviete jums būs īstā!

Mežāža sievietes parasti daudz un rūpīgi strādā, plāno nākotni un nebaidās no smaga darba – kamēr vien šāds darbs spēj viņas pienācīgi finansiāli nodrošināt. Pat esot attiecībās ar turīgu vīrieti, viņa pati vēlas saņemt algu un justies svarīga un neatkarīga, tā, lai spētu nest finansiālu labumu ģimenei.

Jums varētu šķist, ka viņai nav nepieciešami komplimenti, taču tā nebūt nav! Tā vietā, lai teiktu “Es tevi mīlu!”, labāk ir teikt “Tu esi vispašpārliecinātākā sieviete, kāda jebkad bijusi man līdzās”. Mežāžu sievietes tēlo, ka var dzīvot bez komplimentiem un uzslavām, taču viņas tik ļoti mīl to visu dzirdēt! It īpaši, ja šīs uzslavas ir par viņas darbu vai pūlēm saglabāt sev apkārt esošo vidi tīru un sakārtotu.

Vairums sieviešu – Mežāžu tik tiešām ir stipras – gan emocionāli, gan fiziski. Sportiskas, skaistas un neatkarīgas ir šīs zīmes sievietes. Kad Mežāža sieviete ar draudzenēm dodas uz ballīti, jums nav iemesla uztraukumam! Pirmkārt, viņas pašas par sevi lieliski var pastāvēt – gan ar vārdiem, gan, ja vajag, ar cīņas paņēmieniem! Otrkārt, viņas ir ļoti uzticīgas sievietes, kuras augstu vērtē savas izvēles, līdz ar to nemēdz krāpt savus mīļotos vīriešus! Viņa nav tā sieviete, kura ķiķinās, kad svešs vīrietis pieskarsies viņas pēcpusei! Šī sieviete nevienam vīrietim neļaus pret viņu slikti izturēties, tāpēc viņa šādā situācijā, divreiz nedomājot, sados viņam pēc nopelniem!

Šī sieviete ir ļoti skeptiska – viņa netic visam, ko viņai saka! Būs diezgan grūti samelot vai iemānīt kādā nedrošā biznesā! Ar viņas uzticību ir līdzīgi – to ir visai grūti iegūt, bet, līdzko tā ir nopelnīta, viņai būs grūti no jums atvadīties un palaist vējā pavisam!

Mežāža zīmē dzimušās sievietes parasti ir ļoti skaistas. Viņas daba ir apveltījusi ir neizsakāmu šarmu un harismu, turklāt viņas to visu spēj izcelt ar pareizo apģērba izvēli! Mežāžu sievietes tiešām zina kā izskatīties gaumīgi un skaisti. Jūs nekad ārpus guļamistabas neredzēsiet piedauzīgu vai vulgāru izskatu no viņas puses!

Ļoti laba un vīriešiem patīkama īpašība ir tāda, ka Mežāžu sievietes nečīkst! Nesēdēs stūrī un nepārdzīvos par katru sīkumu, kas ar viņu atgadījies. Norīs visas sāpes un aizvainojumu, un turpinās iesākto. Šīs sievietes stājas pretī grūtībām un atrod risinājumu jebkurai problēmai.

Kopumā Mežāža zīmē dzimušās sievietes ir teju ideālas – gan skaistas, gan gudras, gan strādīgas! Ko vēl gan varētu vēlēties? Lieliskas saimnieces, uzticīgas sievas un ļoti labas mammas! Šīs sievietes bērnus izaudzina par krietniem cilvēkiem, tādiem, kas nebaidās no darba un dažādiem dzīves izaicinājumiem.

Lai uzzinātu, kura zodiaka zīme ir šī topa 1. vietā, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru