Šajās zodiaka zīmēs dzimst vislabākās sievas – gandrīz ideālas!

1. vietā – VĒZIS

Nav nekāds pārsteigums, ka tieši Vēžu zvaigznājā dzimušās sievietes ir pašas iejūtīgākās un mīlošākās sievietes visā zodiakā. Tas, kā viņas rūpējas ne tikai pašas par sevi, bet par apkārtējiem, nudien ir kas ievērības cienīgs! Turklāt, Vēžu sievietes ir bezgala gādīgas un izpalīdzīgas, līdz ar to, ir ne tikai lieliskas sievas, bet arī mammas!

Vēl viena īpašība, kas Vēžu sievietes padara tik īpašas, ir fakts, ka viņām ir pašas spēcīgākās jūtas pret partneri. Viņa ir viena no retajām, kas spēj piedāvāt patiesu beznosacījumu mīlestību un ir gatava mīļotā dēļ teju uz visu! Pareizā izvēle būtu precēties tieši ar šajā zodiaka zīmē dzimušu sieviete, jo viņa laimīgu spēs padarīt pat visnožēlojamāko vīrieti.

Viņa noteikti nav tā sieva, kas pārmet par katru sīkumu. Tieši pretēji, viņa vienkārši ņem un izdara to, kas bija jāizdara, lai nerastos nevajadzīgi strīdi. Viņa jums nepārmetīs par zeķēm, ko novilkāt un atstājāt turpat pie gultas. Viņa, jums guļot, tās aiznesīs uz veļasmašīnu, izmazgās, izkārs un neko neprasīs pretī. Arī krekls no rīta būs tīrs un izgludināts, neskatoties uz faktu, ka viņai pašai ir jādodas uz darbu.

Jā, viņai patīk, kad mājās ir kārtība, taču viņa jums bez iemesla nebļaus virsū, ja aiz sevis būsiet atstājis bardaku.Tiesa, vismazākais, ko jūs tādā situācijā varētu darīt, ir vienkārši mēģināt atstāt lietas tur, kur tām ir jāatrodas! Šādās situācijās gan Vēžu sievietes ir īstas glābējas, jo vienmēr spēj atrast un zina, kur stāv nozaudētās mantas, kuras steidzami vajag!

Vēžu sievietes rada neizsakāmi mājīgu atmosfēru, ne tikai tāpēc, ka ir kārtīgas un saimnieciskas, bet arī tāpēc, ka ir lielas kulināres. Rokas jums pilnīgi noteikti aug no pareizās vietas, turklāt tās acīmredzami ir arī no zelta. Jūs ar prieku ķeraties klāt jebkurai lietai un ļoti ātri ar to tiekat arī galā. Jūs gūstat prieku gan no mājas rūpēm, bet jūsu tuvākie – no tā, ka viņiem nenākas ne gatavot, ne traukus mazgāt, ne tīrīt kaut ko. Jūs ticat idejai, ka neviens cits labāk par jums netiks galā, tāpēc gan kolektīvā, gan mājās ar prieku uzņematies visus pienākumus. Vai mēs jau minējām, ka jebkurš viņas gatavotais ēdiens ir neizsakāmi gards? Ne velti saka, ka mīlestība vīriešiem iet caur vēderu, un Vēžu sievietes vīrs to noteikti apliecinās! Šīs sievietes zina vislabākos trikus, kā pat šķietami vienkāršam ēdienam piešķirt neparastu un patīkamu garšu! Pats galvenais, ka katrs viņas gatavotais ēdiens ir mīlestības pilns!

Sievietes, kas dzimušas Vēža zīmē saprot pašas sevi. Kādam varbūt varētu likties, ka jūs esat pavisam vienkāršas. Bez iekšējām drāmām un konfliktiem. Bet patiesībā jūs tos vienkārši protat ļoti efektīvi risināt. Gadījumā, ja jums kaut kas neizdodas, jūs pilnīgi noteikti netaisāties ciest, sūdzēties par savu likteni un pieprasīt no visiem līdzjūtību. Tādā brīdī jūs noorganizēsiet atklātu sarunu pašas ar sevi, lai ar visu tiktu skaidrībā. Vēzis nav tas cilvēks, kurš skaļi sūdzēsies un gribēs tikt pažēlots. Tieši pretēji – viņa ņem un kaut ko mainīs!

Esot attiecībās ar Vēžu sievieti, jūs varat būt drošs, ka tiksiet pie visa, pēc kā sapņojat! Viņa burtiski nolasīs jūsu vēlmes! Gribējāt brokastīs pankūkas ar ievārījumu? Viņa to nojauta un tādas jums jau pagatavoja!

Kopumā šīs sievietes ir lieliskas! Turklāt, ļoti lojālas un kārtīgas! Viņa nekad neuzdrošināsies skatīties uz citiem vīriešiem, kur nu vēl krāpt savu vīru ar tiem!

Pievienot komentāru