VĒZIS. Kāpēc visi vēlas viņam būt līdzās?

Vēži ir paši labākie, jo vienmēr spēj iejusties cita cilvēka ādā. Jūs no viņa nekad nesagaidīsiet cietsirdīgu rīcību, ja būsiet viņam ļoti svarīgi. Un, pat ja tā notiek, tad tas noteikti nav tāpēc, lai jums ieriebtu, bet gan tāpēc, ka tā, viņaprāt, būs labāk jums abiem!

Vēzis vienmēr pārdomās savas rīcības sekas – pat par vismazāko sīkumu par ilgi uztraukties, tāpēc, ja nesen esat sākuši ar viņu satikties, noteikti iedrošiniet viņu, jo pēcāk viņš par visneveiklāko lietu par ilgi un dikti domāt, vainojot sevi. Vēži ir ārkārtīgi jūtīgi, viņi spēj un prot līdzjūtīgi ieklausīties ikvienā, kas nonācis kāda veida nepatikšanās. Vienalga vai tev ir attiecību problēmas vai arī tu saskaries ar grūtībām pieņemt nozīmīgu lēmumu, Vēzis šajā ziņā spēs tev vislabāk izlīdzēt.

Vēži ir vieni no retajiem, kas cilvēkos spēj ieklausīties, nu tā – pa īstam! Nevis vienkārši klausīties jūsu dzīves pārdzīvojumos, bet gan paralēli jūsu stāstītajam izjust un pat izdzīvot notikumu! Tieši tāpēc Vēzis jūs vislabāk spēs saprast un nekad nenosodīs par jūsu rīcību! Tieši pretēji – viņš jūs mierinās un apgalvos, ka pats tādā situācijā rīkotos līdzīgi!

Lai lasītu tālāk par Vēzi, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru