Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam

Par savu sievietes laimi šajā nedēļā nāksies pacīnīties, taču rezultāts pilnīgi noteikti attaisnos jūsu cerības. Ielūkojies šīs nedēļas sieviešu horoskopā, izvairies no nepatikšanām un kļūsti laimīga! 

Ir sievietes, kurās neviens nav iemīlējies, bet visi mīl. Ir arī tādas, kurās visi iemīlas, bet neviens nemīl. Par laimīgu var saukt vienīgi to, kuru mīl visi, taču iemīlējies ir tas viens vienīgais.

Šajā nedēļā planētas un zvaigznāji palīdzēs jums pietuvoties laimei. Protams, būtu melots, ka septiņās dienās kļūsiet laimīgas. Katrai no mums ir savs ceļš uz laimi – personīgās izaugsmes ceļš, kas iemāca būt laimīgai šeit un tagad.

AUNS

Šajā nedēļā jums ir vērts kļūt ļoti piesardzīgām un viltīgām. Klausiet tikai sevi, intuīcija jūs pilnīgi noteikti nepievils. Jūsu dzīvē ienāks kaut kas jauns – jauni sapņi, apstākļi, cilvēki. Ar saviem nākotnes plāniem gan nevajadzētu dalīties, jo tad tie tā arī paliks tikai izstrādes stadijā.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu uzņemties kaut kādus stiprā dzimuma pienākumus. Atpūtieties, esiet īstas sievietes. Varat arī krist histērijā, taču neuzņemties atbildību par pilnīgi visu. Šobrīd pats svarīgākais – rast harmoniju sevī.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā vajadzētu ielaist savā dzīvē mazdrusciņ burvestības. Darba būs maz, tāpēc pievērsieties tam, kas jums vislabāk padodas – nodarbojaties ar labdarību. Jūsu galvenais uzdevums šajās septiņās dienās – pēc iespējas vairāk palīdzēt citiem.

VĒZIS

Jums šī nedēļa ir ideāli piemērota tam, lai paaugstinātu savu pašvērtējumu. Nedēļa solās iesākties visnotaļ satraucoši. Pirmdiena un otrdien jums jābūt piesardzīgām, jo šo dienu enerģētika sievietēm ir bīstama. Nodrošinieties ar pacietību, jo pavisam drīz jūs gaida laime, brīvība un mīlestība.

LAUVA

Gribētos sākt ar kaut ko pozitīvu, taču nesanāks. Nedēļa solās būt visnotaļ sarežģīta, taču no svētdienas dzīve kļūs daudz vieglāka. Līdz svētdienai gan vēl ir jāizdzīvo, izejot cauri sešām enerģētiski grūtām dienām.

JAUNAVA

Kārtība mājās – kārtība it visā. Tādam jābūt jūsu šīs nedēļas lozungam. Ir pienācis laiks mainīt savu dzīvi, bet vislabāk to mainīt no iekšienes. Sāciet ar mazumiņu – pārstājiet saskatīt pasaulē vienus vienīgus mīnusus, jo tajā ir ļoti daudz plusu.

SVARI

Jūs šajā nedēļā staigāsiet pa naža asmeni, kur no vienas puses raud iegremdēšanās sadzīvē, bet no otras – nokļūt nezināmajā, tāpēc jau pirmdien jums vajadzētu izlemt, uz kuru pusi doties. Tikai neļaujiet nevienam iedzīt jūs stūrī.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā būsiet vēl pievilcīgākas. Noslēpties no vīriešu uzmanības būs iespējams tikai mājās. Nedodiet padomus. Draudzenes prasa konsultāciju par to, kā savaldzināt vīrieti?! Klusējiet. Cilvēkiem šobrīd nevar uzticēt savus noslēpumus.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā būtu vēlams nedaudz izlikties sava vīrieša priekšā, respektīvi, nebūt tik gudrām, cik esat. Vīrietim tas nav jāzina, it īpaši tādā gadījumā, ja jūsu attiecības ir tikko sākušās. Lai noturētu vīrieti, ļaujiet viņam būt galvenajam un gudrākajam.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā būs nepieciešama tuvinieku palīdzība, jo pastāv liela iespējamība, ka atgriezīsies kaut kādas vecās problēmas. Zvaigznes iesaka klusēt un smaidīt. Pozitīvisms ir nāvējošs ierocis cīņā ar problēmām.

ŪDENSVĪRS

Marts pilnīgi noteikti ir jūsu mēnesis. Veiksme jūs pavada ik uz soļa, taču nevajadzētu atslābt. Noskaidrojiet, ko jūs vēlaties no dzīves, un sāciet rīkoties. Arī tad, ja laime burtiski krīt no debesīm, nesēdiet rokas klēpī salikušas, jo tas ir mazākais, ko varat iegūt no Visuma.

ZIVIS 

Jūsu sievišķība šajā nedēļā būs pašā plaukumā. Pats svarīgākais – neizmantojiet ļaunprātīgi citu cilvēku palīdzību, taču šajā nedēļā drīkst. Jums būs visas iespējas atbrīvoties no problēmām, strādājot ar kādu komandā.

Pievienot komentāru