Sievietes izmisīgais palīgā sauciens, prātam neaptverami

Uzsveru, ka Mārupes novada bāriņtiesas locekle šajā lietā ir iesaistīta no šī gad oktobra. Viņa absolūti nav iedziļinājusies lietas būtībā. Man ir nopietns pamats apšaubīt viņas profesionalitāti un lēmumu objektivitāti šajā lietā. Mārupes novada bāriņtiesas locekle ir manas mātes paziņa. Mana māte jau kopš 2019.gada vēršas pret mani par aizgādības tiesību pārtraukšanu visiem 3 bērniem, jo esam ar viņu personīgā konfliktā jau kopš manas bērnības. Ir skaidri saskatāma šo abu sieviešu savstarpējā interese lietas iznākumā, jo lietas ietvaros Mārupes novada bāriņtiesas locekle, skaidrojot mūsu ar bērna tēva agrākos ģimenes apstākļus, ir intervējusi tikai manu māti, ar kuru man ir negatīvas attiecības. Viedokļi nav lūgti ne bērnudārza audzinātājām un personālam, ne mūsu kaimiņiem, ne ģimenes draugiem vai radiem. Tikai 1 personai, kura jau iepriekš ir vērsusies pret mani! Kaut gan desmitiem citu cilvēku var sniegt savas liecības par esošo situāciju.
Vai visu augstāk aprakstīto var uzskatīt par normālu, objektīvu, demokrātisku tiesas procesu, kurā, pirmkārt, tiek ņemtas vērā bērna intereses? Šeit taču ir skaidri saskatāmi Civillikuma, Bērnu tiesību aizsardzības likuma, konvencijas par bērna tiesībām ieviešana praksē rokasgrāmata (Apvienoto Nāciju bērnu fonds) pārkāpumi!
Bērns šobrīd ir vecumā (4gadi), kad spēj pats pateikt, ko vēlas, ar ko vēlas dzīvot un kur atrasties, no kā baidās? Kāpēc tas netiek ņemts vērā?
Kāpēc lietā netiek ņemti vērā līdz šim pievienotie dokumenti (piemēram, sevišķās aizbildnes paskaidrojums u.c.), kuros ir minēts tas, ka dēlam ir cieša emocionāla saikne ar mani, ka mūsu ģimenē viņš saņem gan aprūpi, gan mīlestību.
Kā uzticēties šādai tiesu un atbildīgo iestāžu sistēmai, ja tās pārstāvji ir tik viegli ietekmējami no 3.personu puses? Kā ir pieļaujams tas, ka lietas izskatīšana ir nodota Mārupes novada bāriņtiesas loceklei, kura ir tieši pazīstama ar manu māti, kura jau pret mani ir vērsusies? Šādiem tiesas spriedumiem būtu jātop balstoties uz absolūti neitrālu personu atzinumiem, nevis paziņu sniegtām intervijām.
Es varu iesniegt visus nepieciešamos dokumentus hronoloģiskā secībā, jo man nekas nav slēpjams.
Lūdzu palīdziet labot notikušo netaisnību!
Visvairāk cieš četrgadīgs bērns!
Atbildēšu uz visiem jautājumiem!

Pievienot komentāru