Spēcīga kaisle vai sāpīga šķiršanās? Kāds mīlestībā būs decembris katrai zodiaka zīmei?

 

LAUVA

Līdz decembra beigām attiecībās solās būt varena dzirksts! Iespējams, ka radīsies lielāka vēlme pēc erotikas un kaisles. Gaidiet brīnumus attiecību sfērā, kas solās notikt decembra otrajā nedēļā!

Tāpat arī jūsu attiecības kopumā solās kļūt ciešākas un mīļākas, tavs partneris tevi nebeigs iepriecināt! Nav izslēgts, ka domas par sirdsāķīti traucēs citām nodarbēm, piemēram, darbam.

JAUNAVA

Šajā mēnesī Jaunavu pārņems dažādas domas, kas pat liks atskatīsies uz saviem bijušajiem partneriem, prātojot, ko viņi dara, un kā viņiem iet. Iespējams, ka vienu no tiem tev nejauši nāksies satikt, vai, ka viņš pats izlems par sevi dot ziņu!

Dažām Jaunavām, kas nesen ir izšķīrušies, šajā periodā var sanākt atjaunot attiecības ar pēdējo partneri, vai, ja esat sastrīdējušies ar esošo partneri, tad salabt!

Lai vai kā – mēģini būt mierīgs, un neizraisīt jaunus strīdus!

SVARI

Decembrī tava mīlas dzīve teju degs, protams, labā nozīmē. Taureņi vēderā un dzirksteles apkārt – lūk, kāds solās būt decembris Svariem.

Šajā mēnesī jūsu starpā virmos kaisle un izteiktas jūtas. Ja ar partneri ilgu laiku esat attiecībās, tad šajā laikā būs sajūta, ka no jauna viens otrā iemīlaties, būs tikpat pasakainas sajūtas, kā attiecību sākumā.

Mēneša vidū brīvajiem Svariem var pavērties lielākas iespējas iepazīties ar jauniem cilvēkiem un to vidū arī sastapt savu liktenīgo. Izbaudi katru mirkli!

SKORPIONS

Ja tu ar savu mīļoto cilvēku pēdējā laikā esi nostabilizējis attiecības, taču, starp jums vēl ir kaisle, nozīmējot to, ka attiecībās esat mazliet mazāk par gadu, tad decembrī varat sākt runāt par nākotni, kas novestu pie sarunas par ievākšanos kopā. Cits variants ir tāds, ka tu beidzot izlemsi iepazīstināt savu otro pusīti ar ģimeni, visai ticams, ka taviem vecākiem šis cilvēks ļoti iepatiksies.

STRĒLNIEKS

Otrajā decembra nedēļā manāmi uzlabosies attiecības ar otro pusīti, jo kļūsi atvērtāks, runājot par savām problēmām. Izjutīsi izteiktu vēlmi pēc partnera atbalsta dažādās sfērās, turklāt, labā ziņa ir tāda, ka to arī saņemsi!

Attiecības kļūs nopietnākas, iespējams, ka domāsiet par kopdzīvi vai kaut ko tādu, kas jūsu saikni stiprinātu.

MEŽĀZIS

Kaut arī decembra mēnesis attiecību jomā iesāksies visai pozitīvi, kad vēlēsies ar savu partneri dalīties ar visu, tomēr decembra beigās zaudēsi interesi ar viņu tik ļoti komunicēt kā iepriekš. Iemesls tam, iespējams, būs tas, ka nejūties saprasts.

Lai izvairītos no liekiem konfliktiem, izlemsi, ka ir lietas par kurām labāk paklusēt, taču, vai tā ir pareizā pieeja? Lai vai kā, decembrī tu savu partneri iepazīsi daudz tuvāk, arī no negatīvās puses, kas tev liks saprast, vai maz esat viens otram piemēroti.

ŪDENSVĪRS

Šomēnes pieaugs tava pašpārliecinātība, vēlēsies iet un darīt teju jebko! Labā ziņa ir tāda, ka tava pašpārliecinātība piesaistīs vairākus pretējā dzimuma pārstāvjus, tāpēc, ja esi brīvs, tad šomēnes izjutīsi pastiprinātu interesi no apkārtējiem.

Mēneša vidū attiecībās esošie piedzīvos kaisles un emociju uzplūdumu, taču tie, kuri tikai nesen uzsākuši attiecības, beidzot var attapties, ka ir iemīlējušies līdz ausīm.

ZIVIS

Iespējams, ka pēdējā laikā esi bijis pārāk aizņemts ar dažādiem pienākumiem un darbiem, tāpēc jums ar partneri nav īsti sanācis veltīt pietiekami daudz laika attiecību pilnveidošanai. Šis ir piemērots mēnesis, lai situāciju labotu un kopīgi dotos kaut kur prom. Tam nav obligāti jābūt ārpus Latvijas robežām, pietiks, ja kādu nedēļas nogali izbrīvēsiet un dosieties kādā nelielā izbraukumā.

Ja esi brīvs, tad šomēnes attiecības labāk neuzsākt, bet gan pievērsties savu domu sakārtošanai un sevis pilnveidošanai.

Pievienot komentāru