SVARI. Ar ko un kāpēc viņi apbur citus?

Prasme veiksmīgi runāt un iepatikties cilvēkiem ir tikai kripatiņa no viņa talantiem. Viņi ir bezgala gādīgi un rūpīgi cilvēki, kuru klātbūtnē ikviens jūtas labi. Bieži vien daudziem ir sajūta, ka viņi tieši Svaru zīmē dzimušos pazīst jau vairākus gadus, pat tad, ja ir nupat iepazinušies. Svari vienmēr citu cilvēku vajadzības vērtē augstāk par savām. Savas pašaizliedzības dēļ šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti grūti kādam pateikt “nē”. Tāpat viņi ir ārkārtīgi empātiski un gādīgi cilvēki. Šīs iezīmes padara Svaru zīmē dzimušos par uzticamiem draugiem un partneriem. Variet būt  pārliecināti, ka Svari vienmēr grūtās situācijās atbalstīs savu otro pusīti.

Ja ir kāda lieta, ko Svari patiesi ienīst, tie ir konflikti. No tiem Svari mēģina izvairīties pēc iespējas biežāk. Šajā zīmē dzimušie augstu vērtē mieru, harmoniju un saticību, patiesībā tas tiek vērtēts augstāk par visu pārējo. Svariem piemīt unikālas problēmu risināšanas un samiernieciskās prasmes, kā arī viņu diplomātiskā attieksme palīdz mazināt jebkura veida spriedzi un atrisināt strīda situācijas. Tieši tāpēc viņi būtu lieliski divu sakāvušos cilvēku nomierinātāji, taču, visticamāk, ka svešu cilvēku ķildās nemaz nejauksies – katram taču ir sava dzīve! Jā, Svarus neinteresē apkārtējo cilvēku dzīves, tāpēc varat pat nepūlēties, daloties ar kaimiņu Silvijas afērām vai darba kolēģa Andra mēģinājumiem “nocopēt” katru dzīvo un elpojošo radību. Viņu neinteresē, ka vietējā veikala pārdevējam nav tradicionāla orientācija vai, ka jūsu vecā audzinātāja ir kļuvusi par vecvecmammu. Viņu interesē reāli cilvēku stāsti, ar kuriem izvēlas dalīties paši situācijās iesaistītie, nevis apšaubāmas tenkas vai pat patiesi, bet ļoti attālu cilvēku notikumi. Svari ļoti lieliski apzinās, ka baumas un tenkas tā arī rodas, un, ja ir iespēja izvairīties no drāmas, tad viņi to arī dara!

Bieži vien Svaru meitenes jau no agras bērnības iegūst daudzu vienaudžu simpātijas, bet citas daiļā dzimuma meitenes tikai noskatās uz viņu ar baltu aci. Viņa ir spiesta jau agrā bērnībā iepazīties un atšķirt īstus draugus no neīstiem. Svaru vīrieši, turpretim, izvēlas visai šauru labāko draugu loku. Jā, viņi draudzējās ar daudziem, bet par īstiem “čomiem” spēj nosaukt tikai uz vienas rokas pirkstiem saliekamu cilvēku skaitu.

Šajā zīmē dzimušajiem svarīga ir prātīga un pārdomāta partnera izvēle. Viņi nekad nesatiksies ar to, kas pagadīsies. Svari dod priekšroku intelektuālām sarunām un diskusijām, viņi vislaimīgākie ir tad, kas ar savu otro pusīti spēj sarunāties un apspriest dažādus prātu izaicinošus tematus.

Pievienot komentāru