Kā es gribētu, lai mana mamma būtu dzimusi kādā no šīm zodiaka zīmēm! Labāko mammu horoskops

JAUNAVA

Šajā zodiaka zīmē dzimst sievietes, kuras ir ļoti gādīgas, mīlošas un pats galvenais – stipras! Viņai neviens darbs neliekas pārāk grūts vai neiespējams! Šī sieviete zina, ka viss ir sasniedzams, ja to ļoti, ļoti grib! Šo pozitīvo domāšanu un mērķtiecību viņa neapzināti “iepotē” ne tikai savā vīrā, bet arī savos bērnos, līdz ar to, veiksmīga ir ne tikai viņas karjera, bet arī viņas bērnu! Šīs sievietes izaudzina patiesi strādīgus un gādīgus bērnus, kuriem nevienas mācības neliekas pārāk grūtas! Šīs sievietes pašas nebaidās no grūtībām, tieši pretēji – grūtības baidās no Jaunavas!

Pilnīgi jebkura dzīves pieredze – pozitīva vai negatīva, Jaunavai liek mācīties un padara viņu stiprāku! Viņas ļoti labi spēj atrast iekšēju motivāciju un ar savu gribasspēku aplipināt visus, kas ir viņas draugu lokā! Tieši tāpēc, ja esi precējies ar Jaunavu, tu esi viens no laimīgākajiem vīriešiem, jo lielu daļu savas motivācijas tu rodi tieši no savas sievas!

Jaunava kā sieva ir ļoti kārtīga – viņa nekad aiz sevis neatstās nekārtību, turklāt pati par sevi neatstās sliktu iespaidu. Šī sieviete vienmēr ir kopta, un kopts ir arī viņas mājoklis! Mājās jebkura detaļa ir pārdomāta un saskaņota – tāda, kādu to redz pati Jaunava! Jūs nekad neredzēsiet Jaunavu ar nekoptiem nagiem, ataugušām matu saknēm vai zobiem, kas klāti ar aplikumu! Jāsaka, ka Jaunava vienmēr būs gatava darīt daudz savas ģimenes vārdā, taču viņa nekad neaizmirsīs arī pati par sevi! Šī sieviete apzinās savu vērtību un zina, kā sevi palutināt. Jaunava tic, ka citu mīlēšana sākas ar sevis mīlēšanu! Un tas nebūt nav jāuztver egoistiski!

Jaunava ir tā sieviete, kura pēc dzemdībām visai ātri “sarausies” un izskatīsies vēl labāk, kā pirms tam! Viņa nepadosies likteņa skarbajai rokai un “neizplūdīs” kā lauku sētas govs. Jaunava darīs visu, lai vienmēr izskatītos lieliski, lai arī kas! Viņa vienmēr cenšas gan sev, gan savam mīļotajam vīrietim. Rūpes par sevi atspoguļojas arī vecumdienās. Ne velti Jaunavas arī pusmūža gados izskatās labāk kā viņas vienaudzes! Visa atslēga ir mākslā parūpēties ne tikai par ģimeni, bet arī pašai par sevi!

Tā vien liekas, ka tieši Jaunavai ir atvēlētas vismaz divdesmit piecas stundas diennaktī, nevis divdesmit četras! Turklāt dienu skaits nedēļā noteikti pārsniedz ierastās septiņas! Jaunavas ir tās sievietes, kuras paspēj pilnīgi visu – pat tad, ja tas liekas neiespējami! Kā mammas viņas gan paēdinās bērnus, gan aizvedīs un atvedīs no skolas, izdarīs visus karjeras darbus un vēl atradīs laiku izmazgāt drēbes, sakopt mājokli un palasīt kādu labu grāmatu! Jaunavai ir lieliska un nepārspējama ar to, ka prot plānot savu laiku tā, kā neviens cits!

Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēju sasniegt savus mērķus, bet izteikti viņām piemīt biznesa iemaņas un praktiskums. Viņas vienmēr zina, kas notiks rīt un pieturas pie viena konkrēta plāna. Kaut arī pirmajā acu uzmetienā viņa var šķist ļoti mierīga, patiesībā tieši šī īpašība viņām palīdz sasniegt nospraustos mērķus, jo līdzsvara zudums var izpostīt visus viņas plānus. Patiesu gandarījuma sajūtu var iegūt, izpildot pienākumus pirms noteiktā termiņa – Jaunavas neko neatstāj uz pēdējo brīdi. Viņas visu vienmēr paveic laikā! Jaunavai nav raksturīgi nodarboties ar bezjēdzīgām lietām – viss, ko viņa dara ir svarīgs, pat ja reizēm tas no malas izskatās pavisam citādāk!

Viņas ir ļoti gudras, praktiskas un pasauli analizējošas būtnes, kuras nekad nerimstas! Viņai nepietiek ar daļu faktu, viņai ir jāzina viss! Pateicoties savai zinātkārei, Jaunava dzīvē sasniedz ļoti daudz! Varbūt tāpēc viņas ir tik erudītas? Jaunavas parasti no ārpuses liekas esam mierīgas, bet viņu prāts nekad nenomierinās. Viņām ir tūkstošiem domu, un viņas prāto par šo vai par to. Šis mutuļojošais prāts vienmēr liek viņām analizēt katru situācijas vai cilvēka aspektu, un viņas reti kļūdās savos spriedumos. Viņas nevienu detaļu neatstāj neievērotu. Šī analītiskā un metodiskā pieeja arī ir viņu stiprā puse, kas palīdz viņām dzīvē gūt panākumus.

Kopumā Jaunavas ir ideālas sievas un lieliskas mammas, jo ir strādīgas un gudras sievietes! Kurš gan viņu nevēlētos sev par sievu?

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru