Skaista, maiga, vienkārši pagatavojam un no parastiem produktiem.
Sastāvdaļas:
- 250 g šokolādes cepumi, piemēram, krekeri
- 120 g sviests
- 450 g krēmsiers, piemēram, Filadelfijas
- 2,5 ēdamkarotes pūdercukurs
- 3,5 tāfelītes baltā šokolāde
- 400 ml saldais krājums
- Šokolāde dekoram
Pagatavošanas process
Cepumus samaļ ar blendera palīdzību. Masu sajauc ar izkausētu sviestu un liek veidnē, kurā gatavos kūku. Kūkas pamatni izlīdzina un liek ledusskapī, lai sastingst.
Krēma pagatavošanai nepieciešams sajaukt krēmsieru ar pūderi.
Atdzesētu saldo krējumu sakuļ.
Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē jums ērtā veidā.
Izkausēto šokolādei pievieno krēmsiera masai un sakuļ. Pa daļām pievieno saldo krējumu. Viegli sakuļ, lai iegūtu viendabīgu masu.
Krēmu liek pa virsu iepriekš sagatavotajai kūkas pamatnei.
Pa virsu uzkaisa sīkiem gabaliņiem sadrupinātu balto vai piena šokolādi un liek uz nakti ledusskapī, lai suflē krēms sastingtu.