Trauksmes eksperti skaidro, kā pārvarēt panikas lēkmes

Veiss nesen runāja ar trauksmes ekspertu, kurš spēja mainīt veidu, ko daudzi cilvēki domā par savu nemieru. Es kā persona, kas sadzīvo ar trauksmi, es atradu rakstu un grāmatu, ko šī persona sarakstījusi, ļoti noderīgu. Es rakstu šo rakstu ar cerību, ka tas izdarīs ar tevi to pašu.

Kā tipiska persona ar trauksmi, es labāk izvēlos palikt mājās viena nekā dodos ārā, neskatoties, cik svarīga ir persona. Trauksmes treneris Berijs Makdonags zina, par ko es runāju.
Es atklāju Berija grāmatu laikā, kad manā dzīvē nekas nespēja man palīdzēt un, kad man bija panikas lēkmes katru nedēļu. Tajā laikā es ticēju, ka nav nekas, kas spētu man palīdzēt izbēgt no šāda stāvokļa. Tas, kas mani ieintriģēja šajā grāmatā, bija fakts, ka Berijs arī pats cīnījās ar trauksmi. Viņā rakstīšanas veids un skatījums man bija ļoti interesants.
Šodien Berijs ir slavens trauksmes pasaulē. Toreiz viņa grāmata bija tikai iekš Microsoft Word rakstīts dokuments ar titullapu, kurā viņš pats redzams lecot ar izpletni.

Veiss runāja ar viņu par viņa grāmatu un par stāvokli.
Makdonags atklāja, ka tas viss sākās, kad viņš bija 18 gadus vecs dienā, kad viņš svinēja viņa pēdējos eksāmenus. Pārciešot paģiras, savāda sajūta pārņēma viņa prātu, kam sekoja spēcīgs grūdiens, kas tikai pastiprinājās.
Makdonags domāja, ka viņš piedzīvo sidrs lēkmi. Laimīgā kārtā viņš to nepiedzīvoja. Pēc tam viņš pavadīja nedēļu nepametot savu māju, nevienam neko nesakot. Tas, ko Makdonags tad piedzīvoja, bija sākums viņa trauksmei.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru