Ūdens stihijas zīmes. Raksturojums un saderība

Ūdens stihijas zīmes ir apveltītas ar labu intuīciju, paaugstinātu emocionalitāti un jūtīgumu. Šo zīmju vidū bieži vien ir ļoti talantīgi mākslinieki, mūziķi un rakstnieki.

Šiem cilvēkiem piemīt spējas, kuras viņi var pilnībā pielietot radošajā sfērā, taču šo zīmju pārstāvji lieliski darbojas arī jurisprudences jomā.

Sarežģītās situācijās šīs stihijas pārstāvji var likties ļoti neaizsargāti un prasīt palīdzību apkārtējiem, taču patiesībā šie cilvēki vienmēr zina, kā rīkoties tālāk un izkļūt no ūdens sausiem.

Lasi vēl: Stihiju horoskops. Optimistiskākās un pesimistiskākās Zodiaka zīmes

 

Šīs stihijas pārstāvju vidū bieži vien ir atrodami cilvēki, kuriem piemīt kaut kādas pārdabiskas spējas, ar ko viņi bieži vien arī atbaida apkārtējos un kļūst par vientuļniekiem. Viņiem ir ļoti spēcīgi attīstīta intuīcija, tāpēc viņiem piemīt spēja redzēt cilvēkiem “cauri”, kā arī paredzēt gaidāmos notikumus.

 

Pēc savas būtības šie cilvēki ir flegmatiķi. Viņus ir ļoti grūti ar kaut ko pārsteigt, turklāt viņiem diezgan bieži mainās noskaņojums, tāpēc pēc izskata ir ļoti grūti noteikt viņu attieksmi pret konkrēto situāciju. Šo zīmju pārstāvji bieži vien ieklausās tikai savā intuīcijā un dvēseles stāvoklī, nevis prātā. Viņus pārvalda jūtas un emocijas, lai gan pirmajā acu uzmetienā to nevar pateikt. Viņi ir ļoti līdzjūtīgi un vienmēr gatavi sniegt palīdzīgu roku. Galvenais šo zīmju pārstāvjiem – atzīšana, cieņa un mīlestība, turklāt šiem trim komponentiem ir jāizpaužas pilnīgi visās dzīves sfērās, kurās apgrozās šie ūdens stihijas pārstāvji.

Zivis mēdz dabiski plūst pa straumi. Viņas necenšas atrisināt konkrēto problēmu, bet vienkārši apiet to ar līkumu. Viņas ir diezgan noslēpumainas un bieži vien dzīvo savās fantāzijās un sapņos. Skorpioni ir apdomīgi un pragmatiski, viņi vienmēr iet uz savu mērķi, reizēm izvēloties diezgan nežēlīgas metodes. Vēži ir daudz dziļāki un aktīvāki, viņus ir grūti pārliecināt, un viņi vienmēr cenšas uzstāt uz savu.

 

Lai izveidotu ģimeni vai draudzību, šīs stihijas pārstāvjiem vajadzētu izvēlēties kādu no savas stihijas pārstāvjiem vai zemes stihijas zīmēm. Savienībā ar zemes un ūdens stihijas pārstāvjiem viņi papildinās viens otru. Nesaderība varētu būt vērojama starp ūdens un uguns zīmju pārstāvjiem, jo šo stihiju pārstāvji ir pārāk dažādi, tāpēc viņi pastāvīgi konkurēs viens ar otru.

Galvenās šo zīmju pārstāvju nepilnības ir agresivitāte, stingras pozīcijas trūkums, noslēpumainība, pesimistiskais noskaņojums un lielā aizkaitināmība, bet labās rakstura iezīmes – jūtīgums, attīstītā intuīcija, pacietība, radošā domāšana un tiekšanās uz pilnību.

 

Normālai eksistēšanai šo zīmju pārstāvjiem ir nepieciešams pastāvīgi atrasties blakus ūdenim, jo tas viņiem dod enerģiju un spēku. Zivīm, Skorpioniem un Vēžiem būtu vēlams iegādāties akvāriju ar zivtiņām, bet privātmājas vai vasarnīcas dārzā ierīkot baseinu vai vismaz kādu nelielu dīķīti.

Lasi vēl: Horoskops. Zodiaka zīmju raksturojums pēc to stihijām!

Pievienot komentāru