Uz pannas cepts cīsiņš mīklā -ļoti ātri un vienkārši

Desiņas sagriež gredzenos un iemērc mīklā, kas pagatavota no olām, miltiem un majonēzes. Visu apcep uz pannas. Ēdienu iespējams pagatavot ļoti ātri un vienkārši!

 

Sastāvdaļas:

  • Cīsiņi – 150-180 g
  • Ola – 1 gb
  • Majonēze – 1,5 ēdamkarotes
  • Milti – 2,5 – 3 ēdamkarotes
  • Augu eļļa – 40 g
  • Sāls, pipari – pēc garšas

 

Pagatavošana

Lai pagatavotu cīsiņu mīklā, būs nepieciešami produkti no sastāvdaļu saraksta. Mīklu var viegli pagatavot no olas, pievienojot majonēzi un miltus. Var izmantot jebkura veida un garšas cīsiņus. Piemēram, izvēloties cīsiņus ar sieru, sanāks ne tikai garšīgi, bet arī oriģināli. Šī ātrā cīsiņu uzkoda noderēs daudzos gadījumos.

Vispirms pagatavot mīklu. Olu iesit bļodā, pievieno nedaudz sāli un piparus, saputo ar dakšu vai slotiņu.

Pievieno majonēzi ar tādu treknuma pakāpi, kāda vislabāk patīk. Var izmantot arī mājās gatavotu majonēzi.

Pievieno izsijātus kviešu miltus.

Mīklu kārtīgi samaisa, lai nebūtu kunkuļu. Mīklai vajadzētu būt pabiezai – tādā veidā tā uz pannas neatdalīsies no cīsiņa.

No cīsiņiem noņem plēvi, tos sagriež apmēram 1 cm biezos gredzenos.

No visām pusēm cīsiņu iemērc mīklā.

Pannā uzkarsē eļļu, uz tās, pienācīgā attālumā vienu no otra, izkārto cīsiņus mīklā. Pāris minūtes cīsiņi mīklā tiek cepti uz nelielas uguns, lai mīkla kārtīgi izceptos.

Cīsiņus mīklā apgriež uz otru pusi un cep tikpat ilgu laiku. Ēdienam jābūt diezgan apbrūninātam. Pateicoties majonēzei, mīkla cepšanas procesā kļūs pufīga. Ēdiens izskatīsies ļoti apetelīgi.

Gatavos cīsiņus mīklā var pasniegt pa taisno no pannas.

Ātrā un garšīgā uzkoda gatava. Labu apetīti!

Avots: iamcook.ru

Pievienot komentāru