Vai Busuļa nomestie kilogrami nesīs viņa komandai uzvaru šovā “X Faktors”

Par godu Latvijas valsts simtgades svinībām pagājušo svētdien, nenorisinājās kanālā TV3 šova “X Faktors” fināla tiešraide. Taču dalībnieki, skaisti nosvinējuši Latvijas dzimšanas dienu, jau šo svētdien gatavojas atkal kāpt uz šova skatuves, lai cīnītos par galveno balvu- 10 tūkstošus eiro un līgumu ar “Sony Music”.

Bukmeikeru skatījumā līdz šim “X Faktors” sezona sabiedrības uzmanību piesaistījusi vairāk, nevis ar jaunajiem talantiem, bet gan ar mūsu pašu jau tik labi zināmajiem žūrijas locekļiem, kā piemēram, Intara Busuļa tievēšanas maratons kopā ar puišu grupu “Baritons”.

Pirms divām nedēļām, 11. novembra tiešraidē, savas prasmes uz skatuves un skatītājus priecēja ar latviskiem priekšnesumiem 8 šovā palikušie dalībnieki. Savukārt jau otro raidījumu pēc kārtas, “X Faktors” šovu pameta divi dalībnieki- skatītāju izbalsotais Reinis Straume, kurš bija mentores Aijas Auškāpas komandā, un Intara Busuļa komandas pārstāvētais romantiskais duets Signe ar Jāni, kuriem nelīdzēja ne glābējdziesma, un žūrija lēma, ka šovu pārim jāatstāj. 25. novembra tiešaraidē, uz “X Faktors ” šova skatuves kāps 6 šovā palikušie dalībnieki.

“Betsafe” bukmeikeri joprojām stingri turas pie pārliecības, ka galvenie favorīti uz uzvaru pašlaik ir “Baritoni” (2.00) un Didzis Melderis (2.20), kas ir bijuši skatītāju favorīti jau no pirmajām šova nedēļām. Savukārt, lielākās iespējas šovu pamest šonedēļ, bukmeikeru vērtējumā ir Reiņa Sējāna komandas pārstāvim Robertam Memmēnam un Intara Busuļa komandas grupas “Radio Trio” meitenēm, ko bukmeikeri novērtējuši ar koeficentu, attiecīgi 2.55 un 2.25.

Pievienot komentāru