VĒRSIS. Lūk, kādēļ šajā zvaigznājā dzimušie ir tik īpaši

Vērši nemēdz draudzēties ar idiotiem, tāpēc, ja esi vienā kompānijā vai tuvs draugs Vērsim – vari ar sevi lepoties, jo viņa dzīvē muļķiem nav vietas. Ja ir, tad Vērsis vēl nav tā kārtīgi padzīvojis un apdauzījies pret likteņa stenderēm.

Vērša pacietība ir izslavēta labi tālu. Viņi spēj stundām ilgi sēdēt un klausīties kādā cilvēkā, nejūtoties aizkaitināti, kā arī viņiem pietiek pacietības, lai ievirzītu citus pareizajās sliedēs. Vērsim ļoti tīkams ir miers un harmonija. Bez iemesla Vērsis nekad nekļūs agresīvs vai impulsīvs, tomēr nevajadzētu viņu lieki provocēt, citādi viņš var kļūt tik pat satrakojies kā bullis.

Pār Vērša zīmē dzimušajiem cilvēkiem valda Venera, šī planēta pārstāv visu skaisto un māksliniecisko, tieši tādēļ Vērši dzīvē novērtē greznākās lietas. Nereti Vērši iegādājas sev vērtīgas greznumlietas (mākslas darbus, dārglietas), kā arī viņi mīl sevi palutināt ar labu ēdienu un vīnu. Tāpat Vērsim piemīt spēcīga estētiskā gaume, kā arī viņam ir mākslinieka dotības. Šīs zīmes pārstāvji nereti izvēlas profesiju, kas saistīta ar mūziku, dejošanu, mākslu vai drāmu. Taču tikpat talantīgi viņi ir arī dzīves praktiskajos aspektos. Vērši nenoliedzami ir talantīgi cilvēki, kuriem padodas viss, ko viņi dara. Vērsis tik tiešām varētu būt jebkas, kas viņš vēlas būt.

Vērša stihija ir zeme, tieši tādēļ viņš ir tik piezemēts un stabils. Vērsis stingri pieturās pie tā, ko saka un dara. Ja labi jāpadara kāds darbs, to noteikti var uzticēt Vērsim. Ja viņš ko iesāk, puspabeigtas vai nepabeigtas šīs zīmes pārstāvis lietas nekad neatstāj. Šī stabilitāte un apņēmība ļauj sasniegt augstus mērķus un radīt komfortablu un funkcionālu dzīvi.

Daudzi vēlētos būt līdzās tādam kā Vērsim, taču ne visi to spētu patiesi novērtēt. Par laimi, Vērsis ir gana gudrs, lai atšķirtu “savus” cilvēkus no viltvāržiem, tieši tāpēc viņam vienmēr līdzās atrodas tie, kuri viņa kompāniju un klātbūtni ir pelnījuši.

Pievienot komentāru