VĒRSIS. Lūk, kādēļ šajā zvaigznājā dzimušie ir tik īpaši

Vērši ir zināmi savas uzticamās dabas dēļ. Šiem cilvēkiem krāpšana, manipulēšana vai intrigas it nemaz nav raksturīgas. Vērši ir lieliski draugi, ja vēlaties savā dzīvē pēc iespējas vairāk izvairīties no baumām – viņi tajās neklausās un tās nemaz neizplata.

Ja par kādu runā, tad tikai faktus, nevis tukšas muļķības. Pat par savu pāridarītāju neatļausies runāt negantas lietas- tas lai paliek atlikušajai pelēkajai masai, kurai vienīgais veids, kā likts sev justies labi, ir noniecinot citus, pie tam vēl aiz muguras. Nožēlojami, vai ne? Bet Vērši tādi nav!

Vēršiem raksturīga visai neparasta pieeja gan saviem mīļajiem, gan ienaidniekiem. Nav tā, ka viņi apsēsti mīl savas otrās pusītes, vai nežēlīgi ienīst ienaidniekus. Patiesību sakot, grūti iztēloties asa sižeta filmu, kurā Vērsis būtu galvenais slepkava, kurš mēģinātu atriebties… Nē! Taču, grūti iedomāties neveiksmīgas mīlas stāstu, kurā Vērsis pamet savu sievu citas, daudz jaunākas skuķenes dēļ… Ja Vērsis piedalītos filmā, tad tā, visticamāk, citiem nemaz neliktos nemaz tik interesanta. Ne jau tāpēc, ka Vērša dzīve ir garlaicīga, bet gan tāpēc, ka tajā nenotiek nekas neparasts vai “filmas cienīgs”. Viss bez drāmas, muļķīgiem un nopietniem pārpratumiem – tikai pieaugušu cilvēku sarunas, spēja par visu vienoties, vēlme ieklausīties un sadzirdēt…

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lappusi!

Pievienot komentāru