VĒZIS. Kāpēc visi vēlas viņam būt līdzās?

Šīs zīmes pārstāvji ļoti augstu vērtē uzticību un lojalitāti! Viņiem tā ir ļoti svēta lieta, kuru viņi ceļ augstā godā. Tieši tāpēc ar Vēžiem nevajadzētu spēlēt spēlītes, jo viņi jums nespēlēs līdzi! Tas nav viņu interesēs!

Ja runa ir par solījumiem, tad Vēži tos pilda pēc vistīrākās sirdsapziņas. Jā, reizēm tas var neizdoties, bet tad tādā gadījumā tam ir kāds pamatīgi labs iemesls!

Jāpiebilst, ka Vēži ir ļoti radoši cilvēki, kuri vienmēr spēs rast visneparastākos risinājumus vissarežģītākajām situācijām. Veids, kā Vēzis risina problēmas nudien ir unikāls, tāpēc ir vērts dot viņam iespēju ne tikai jums palīdzēt ar padomu vai kādu darbību, bet arī ļaut labot pašam savas kļūdas, kuras viņš ir pieļāvis. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr cenšas laboties, ja kaut ko ir izdarījuši nepareizi, tāpēc nespriediet par vīru pēc cepures, bet gan vienkārši paļaujieties uz viņu – Vēzis jūs nepievils!

Gandrīz Vēžu zīmē dzimušie cilvēki ir mākslinieciski. Tas var izpausties zīmēšanā, rakstīšanā, mūzikā vai dzejā, šīs zīmes pārstāvji patiesi staro, kad pauž savas jūtas mākslā. Viņi jūt lielu patiku pret radošumu, tas vienkārši dara viņus laimīgus. Tāpat Vēzi sajūsmina mākslas darbu atrādīšana draugiem vai ģimenes locekļiem. Pat tehnisko profesiju pārstāvji, kas dzimuši Vēža zīmē, manto radošu pieeju arī praktiskām lietām! Nekad nenovērtējiet par zemu Vēža spējas – viņus kvēlo tāda enerģija, par kādu jūs pat vēl nenojaušat!

No Vēžu zīmē dzimušajiem pārstāvjiem iznāk pašas labākās mammas un paši labākie tēti! Kāpēc? Jo Vēži ir ļoti līdzjūtīgi un empātiski, kā jau iepriekš minējām, turklāt viņi ir ļoti, ļoti gādīgi un mīloši. Jūs pat būsiet pārsteigti, cik labi viņi tiek galā pat ar visniķīgākajiem bērniem, liekot lietā savu maigumu un teju neizsīkstošo pacietību. Vairums vecāku saspringst, dzirdot bērna nemitīgo raudāšanu, bet Vēzis ar to visu tiks galā tik labi, ka jūs pat brīnīsieties, kā no tāda brēkuļa viņš nav sajucis prātā. Te nu gan jāņem vērā pašu bērniņu raksturs un īpatnības, jo, ja bērns raud, tad tam ir iemesls, un Vēzis to lieliski saprot! Viņš nekad bērnu nekratīs savu bērnu vai uz viņu nedusmosies. Šādā situācijā bērnam ir jāpalīdz, nevis jātrako un situācija jāpadara vēl ļaunāka!

Šīs zīmes pārstāvjiem dzīves harmonija ir svēta lieta. Miers un saticība ir viss, kas nepieciešams Vēža garīgajai labklājībai. Skaļus strīdus un konfliktus Vēži nespēj paciest. Ja būs iespēja, viņš no strīdiem izvairīsies pat visbērnišķīgākajos veidos. Daži domās, ka viņš ir bezatbildīgs un nevēlas risināt radušos strīdu, taču patiesība ir gaužām pretēja – viņš par visām varītēm mēģinās jūs, viņaprāt, nomierināt, vienkārši izejot no istabas vai pat uz laiku aizejot prom. Arī paklusēt viņš prot. Jāpiebilst, ka daudz kas ir atkarīgs arī no otra cilvēka un viņa reakcijas. Kādam šāda pieeja var šķist nepieļaujama un pat absurda, jo kā gan tādā brīdī var vienkārši klusēt, ja ir tik daudz ko teikt? Visticamāk, ka Vēzis jums vienkārši dos laiku nomierināties un sakārtot savas domas, pirms situācija kļūst vēl ļaunāka!

Pievienot komentāru