Veiksmīgākās zodiaka zīmes aprīlī – veiksme smaidīs ik uz soļa!

Vai vēlies uzzināt, kurām zodiaka zīmēm aprīlī visvairāk veiksies? 

STRĒLNIEKS

Tiksi skaidrībā ar attiecību problēmām, un tas jau būs pirmais solis uz to uzlabošanu. Var gadīties, ka partnerim būs jāatvainojas, un jau mēneša  vidū būs jūtams progress.

Svarīga būs atklātība, tomēr tev viss būs jāspēj pasniegt tā, lai tas nesāpinātu un neaizskartu mīļoto cilvēku. Lai vai kā, tev tas izdosies un dzirkstele attiecībās iedegsies no jauna.

VĒRSIS

Attiecībām par ļaunu nenāks laiks vientulībā. Sakārto savas domas, izanalizē iepriekšējās un arī esošās attiecības. Visas atbildes slēpjas zemapziņā, tev ir nepieciešams kārtīgi noformulēt un likt lietā. Reizēm tu zini, kā būtu pareizāk, bet tik un tā to nedari. Situācija uzlabosies. Spēsi atzīt arī savas kļūdas, nevis tikai norādīt uz partnera nepareizi uzvedību.

Mēneša beigās ieteicams laiku pavadīt romantiskā divvientulībā. Labi raisīsies sarunas par visdažādākajām tēmām – tās tevi patiesi iedvesmos!

SKORPIONS

Iespējams, ka kāds no darba kolēģiem uz tevi met acis, un tev par to ir aizdomas. Kāds no jums izlems spert pirmo soli. Tomēr, atceries, ka tādas attiecības reti kad paliek neapspriestas.

Skorpioniem nudien ies jautri, bet būs jāpadomā arī par sekām. Kārtīgi apsver, vai ļaušanās šādiem kārdinājumiem, nebojās tavu reputāciju. Kopumā pozitīvs laiks, spēsi tikt galā ar vairākiem pienākumiem un to visu apvienot ar privāto dzīvi.

Pievienot komentāru