Viena zodiaka zīme, kura jums izpostīs dzīvi: ar ko nekad neveidot attiecības?

 

JAUNAVA

Jaunavai pa gabalu jāturas no Strēlnieka. Šī savienība nevienā realitātē nebūs veiksmīga. Jaunavas mīl kārtību, bet Strēlnieks ir pārāk nenopietns un juceklīgs. Jaunava drīzāk sirms paliks, nekā ilgo nodzīvos ar Strēlnieku.

SVARI

Svariem nebūtu ieteicams veidot attiecības ar Vēršiem. Vērsis zina, ko grib, bet Svari fantazē un domā, kurš variants būtu labāks. Jebkurā gadījumā, Svari ar savu būtību vienkārši kaitinās Vēršus. Nokaitināts Vērsis var daudz ļaunuma nodarīt!

SKORPIONS

Skorpionam nevajadzētu veidot attiecības ar Auniem vai Dvīņiem. Pirmkārt, viņi nav jūs pelnījuši, otrkārt, jums vienkārši nav pa ceļam. Iedomājoties par šīm savienībām, jau uzmetas zosāda!

STRĒLNIEKS

Strēlniekam nevajadzētu veidot attiecības ar Zivīm. Sākumā viss varbūt būs labi, bet beigās – šausmas! Abi tiksiet sāpināti. Jautājums – kurš vairāk?

MEŽĀZIS

Mežāzim sliktas attiecības izveidotos ar Aunu, kurš… nu vienkārši neder nopietnajam Mežāzim. Mežāzis tikai sabojās savu reputāciju, jo Auns pratīs viņu izvest no pacietības.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram nepiemērots būs Vēzis, kurš vienmēr prasīs uzmanību un rūpes. Kaut arī Vēzis gādās par viņu, Ūdensvīram tas vienkārši apniks – vēlēsies laiku vientulībā, nevis mūžīgi būt kopā.

ZIVIS

Zivtiņām dzīvi izpostīt spētu tikai Svari. Svari vienkārši izvedīs Zivis no pacietības, kā arī reāli aizvainos. Attiecības, kuras labāk neuzsākt.

Pievienot komentāru