Vīrs pameta paralizēto sievu pēc insulta. Viņa nepadevās un mainīja savu dzīvi.

Jaunā sieviete nepārtraukti meklēja sev personīgo treneri, kurš viņu pieceltu uz kājām, jo viņa nespēja samierināties ar savu likteni. Tomēr fitnesa instruktori visi pēc kārtas viņai atteica, sakot, ka neko vairs izdarīt nav iespējams, un Rionai jāsamierinās ar savu likteni ratiņkrēslā.

Par laimi, Riona nejauši sastapa bijušo regbija spēlētāju Kītu Meisonu. Kīts piestrādāja arī par fitnesa instruktoru un piekrita kļūt par Rionas personīgo treneri.

Kīts sastādīja personālo treniņu sistēmu. Jaunā sieviete pildīja visas trenera norādes, un tas izrādījās ļoti pareizi.

Pēc dažiem mēnešiem Riona spēra savus pirmos soļu, bet vēlāk jau pati varēja uzkāpt pa kāpnēm.

“Tagad es izmantoju ratiņus tikai tad, ja nepieciešams veikt lielāku attālumu,”- stāsta Riona,-“mājās man tie nav vajadzīgi. Ar Kīta palīdzību esmu atkal kļuvusi es pati.”

Ar laiku attiecības starp Rionu un Kītu kļuva romantiskas. Vīrieti nemulsināja ne četri bērni, ne slimais mugurkauls. Liekas, ka šeit runa ir par īstu mīlestību.

Šobrīd pāris darbojas kā sūtņi labdarības organizācijās, kas strādā ar invalīdiem. Viņi ir laimīgi, jo var palīdzēt cilvēkiem sev apkārt.

Pateicoties Kītam, Riona varēja noticēt, ka viņas iespējas ir neierobežotas. Bet savu bijušo vīru viņa pat vairs neatceras.

COMMENTS

Pievienot komentāru